Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Hijsen XXL dakkapel

Ook grote dakkapellen zonder problemen geplaatst

Dakkapel van ruim 10 meter

Een dakkapel van ruim 10 meter in de hijsbanden van de Ruiter Dakkapellen kraan! Ook groot formaat dakkapellen worden zonder problemen op het dak getakeld.

Dakkapellenspecialist Ruiter Dakkapellen

Uw zolder omtoveren tot een fantastische leefruimte én genieten van het prachtige uitzicht? Met een Ruiter dakkapel wordt uw droomzolder werkelijkheid. Ruiter Dakkapellen is uw dakkapellenspecialist met meer dan 40 jaar ervaring. Wij weten voor elke dakconstructie een dakkapel op maat te vervaardigen.

Dakkapel garantie

Ruiter Dakkapellen wordt niet zomaar de dakkapellenspecialist genoemd. Wij gebruiken uitsluitend duurzaam dakkapel materiaal en zijn voortdurend bezig met innovatie. Doordat wij de productie, transport en plaatsing in eigen beheer doen, kunnen wij hoge kwaliteit garanderen. Het dakkapel garantiecertificaat waarborgt deze kwaliteit voor maar liefst 10 jaar. Deze garantie geldt zowel voor kunststof als voor houten dakkapellen; inclusief hang- en sluitwerk, accessoires en opvang van de dakconstructie. De dakkapellen garantietermijn geldt bij normaal gebruik en onderhoud.*

* Op elektrische apparatuur volgen wij de garantievoorwaarden van de fabrikanten. Onze dakkapel adviseurs informeren u graag.

Vrijblijvend dakkapel advies

Bij Ruiter Dakkapellen kunt u terecht voor deskundig dakkapel advies. In onze showrooms kunt u dakkapellen op ware grootte bekijken en staan onze adviseurs voor u klaar. Passend bij uw persoonlijke wensen wordt een offerte op maat gemaakt.

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat u geheel vrijblijvend adviseren over de talloze dakkapel mogelijkheden.