Prefab dakkapel wordt gemaakt door Ruiter Dakkapellen in fabriek.

Ursem dakkapel fabriek en hoofdkantoor

Topkwaliteit dakkapellen uit Ursem

Afspraak maken

Ruiter Dakkapellen heeft 45 jaar ervaring en altijd een dakkapel en zolderoplossing die bij jou past. Vanuit ons hoofdkantoor met bijgelegen fabriek in Ursem, tussen Alkmaar en Hoorn, worden de dakkapellen ontwikkeld, geproduceerd en voorbereid op plaatsing. Een Ruiter dakkapel staat binnen één dagdeel al op jouw dak!

Bekijk onze modellen op ware grootte

Laat je inspireren in onze vestigingen

Onze vestigingen
Prefab dakkapellen: de productie door Ruiter Dakkapellen.

Betrouwbaar met jarenlange ervaring

Ruiter Dakkapellen is de grootste dakkapel leverancier van Nederland en heeft al meer dan 45 jaar ervaring. Doe daar jouw voordeel mee! Doordat wij ons al zo lang richten op het product ben je verzekerd van kwaliteit van een betrouwbare leverancier.

Dakkapel kozijnen hoogwaardige materialen in productie in fabriek Ruiter Dakkapellen.

Productie in eigen fabriek

Alle dakkapellen worden in eigen fabriek geproduceerd en op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Transport, hijsen en plaatsen van de dakkapel gebeurt ook in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij het gehele proces perfect op elkaar afstemmen.

Dakkapel doorgesneden om materiaal en opbouw te zien. 3 dubbel glas.

Uitgebreide opties

Je kunt jouw dakkapel uitbreiden met diverse opties. Denk aan de bekleding van de dakkapel en kozijnen, airconditioning, HR++ glas, ventilatie, sierlijsten en meer. Bekijk alle opties in onze vestigingen!

Raamdecoratie dakkapel zwart: shutters

Bekijk alle accessoires

Om jouw nieuwe ruimte nog comfortabeler te maken, kun je jouw dakkapel ook uitbreiden met diverse accessoires. Denk aan raamdecoratie, zonwering, insectenhor, rolluiken en meer. Bekijk de opties in onze vestigingen!

Ruiter Dakkapellen fabriek. Ursem.

Ruiter Dakkapellen Ursem

Onze vestigingen zijn geopend op afspraak, zodat wij iedereen tijd en ruimte kunnen geven om de mogelijkheden te bespreken met onze adviseurs. Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen spoedig contact met je op.

Openingstijden

Ma t/m vr 08.30 tot 17.00 uur

Adres
Nijverheidsterrein 19
1645 VX Ursem

Afspraak maken