Productie_fabriek-3.png

Ursem dakkapel fabriek en hoofdkantoor

Afspraak maken
Laat u inspireren en adviseren in onze vestiging

Ruiter Dakkapellen heeft 45 jaar ervaring en altijd een dakkapel en zolderoplossing die bij u past. Vanuit ons hoofdkantoor met bijgelegen fabriek in Ursem, tussen Alkmaar en Hoorn, worden de dakkapellen ontwikkeld, geproduceerd en voorbereid op plaatsing. Een Ruiter dakkapel staat binnen één dagdeel al op uw dak!

Bekijk onze modellen op ware grootte

Laat u inspireren in onze vestigingen

Onze vestigingen
Productie_fabriek.png

Betrouwbaar met jarenlange ervaring

Ruiter Dakkapellen is de grootste dakkapel leverancier van Nederland en heeft al meer dan 45 jaar ervaring. Doe daar uw voordeel mee! Doordat wij ons al zo lang richten op het product bent u verzekerd van kwaliteit van een betrouwbare leverancier.

FvD-Ruiter-HR-4297.jpg

Productie in eigen fabriek

Alle dakkapellen worden in eigen fabriek geproduceerd en op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Transport, hijsen en plaatsen van de dakkapel gebeurt ook in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij het gehele proces perfect op elkaar afstemmen.

FvD-Ruiter-HR-5821.jpg

Uitgebreide opties

U kunt uw dakkapel uitbreiden met diverse opties. Denk aan de bekleding van de dakkapel en kozijnen, airconditioning, HR++ glas, ventilatie, sierlijsten en meer. Bekijk alle opties in onze vestigingen!

IMG_9896.JPG

Bekijk alle accessoires

Om uw nieuwe ruimte nog comfortabeler te maken, kunt u uw dakkapel ook uitbreiden met diverse accessoires. Denk aan raamdecoratie, zonwering, insectenhor, rolluiken en meer. Bekijk de opties in onze vestigingen!

Productie_fabriek-6.png

Ruiter Dakkapellen Ursem

Onze vestigingen zijn geopend op afspraak, zodat wij iedereen tijd en ruimte kunnen geven om de mogelijkheden te bespreken met onze adviseurs. Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Openingstijden

Ma t/m vr 08.30 tot 17.00 uur

Adres
Nijverheidsterrein 19
1645 VX Ursem

Afspraak maken