klassiek_250_voor.jpg

Kosten dakkapel van 2 meter

Ontdek meer

De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties. Een kleine dakkapel van 2 meter breed bestaat uit één draaikiepraam en één vast raam. Hiermee realiseert u één kamer. Dit is onze goedkoopste dakkapel.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel van 1 tot 2 meter?

Afspraak maken
RUIT-special-metaal-zink_03.jpg

Indeling dakkapel 1 tot 2 meter

Dakkapellen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, zo ook in kleinere varianten zoals een dakkapel van 1 tot 2 meter. Deze dakkapellen zijn in de meeste gevallen voorzien van 1 draaikiepraam en 1 vast raam. Met onze kleine dakkapel van 1 tot 2 meter kunt u één ruimte creëren, zoals een slaapkamer, badkamer of kantoor. Wij adviseren u graag in onze vestigingen over de mogelijkheden en helpen u bij het vinden van de goedkoopste dakkapel die past bij uw situatie.

Dakkapellenwand-Eemnes.jpg

Opties dakkapel 1 tot 2 meter

Ook voor een kleine dakkapel van 1 tot 2 meter zijn extra opties mogelijk. Wilt u uw dakkapel van 1 tot 2 meter uitbreiden met bijvoorbeeld zonwering, raamdecoratie of airco? Of u nu een slaapkamer, kantoor of badkamer gaat maken, voor elke ruimte hebben wij passende opties en accessoires.

Onze goedkoopste dakkapel begint vanaf €7.017 inclusief plaatsen

Wij maken al onze dakkapellen op maat, ongeacht de grootte. Of het nu gaat om een kleine dakkapel of een groter model. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van onze goedkoopste dakkapel van 2 meter.

  • Dakkapel van 2,50 meter, met 1 draaikiepraam en 1 vast raam: vanaf € 7.017,-*

Op onze dakkapel kosten pagina krijgt u inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van uw woning zijn van invloed op de prijs.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.