Kleine dakkapel 2 meter, klassiek. Witte dakkapel van 2,5 meter.

Kosten dakkapel van 2 meter

De prijs voor een kleine dakkapel van 2 meter ligt tussen de € 6.640 en € 6.970 inclusief plaatsen. Dit is de kleinste en goedkoopste dakkapel.

Ontdek meer

De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties. Een kleine dakkapel van 2 meter breed bestaat uit één draaikiepraam en één vast raam. Hiermee realiseer je één kamer. Dit is onze goedkoopste dakkapel.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel van 1 tot 2 meter?

Afspraak maken
Kleine dakkapel van 2 meter. Dakkapel van zink.

Indeling dakkapel 1 tot 2 meter

Dakkapellen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, zo ook in kleinere varianten zoals een dakkapel van 1 tot 2 meter. Deze dakkapellen zijn in de meeste gevallen voorzien van 1 draaikiepraam en 1 vast raam. Met onze kleine dakkapel van 1 tot 2 meter kun je één ruimte creëren, zoals een slaapkamer, badkamer of kantoor. Wij adviseren je graag in onze vestigingen over de mogelijkheden en helpen je bij het vinden van de goedkoopste dakkapel die past bij jouw situatie.

Opties dakkapel 1 tot 2 meter

Ook voor een kleine dakkapel van 1 tot 2 meter zijn extra opties mogelijk. Wilt je jouw dakkapel van 1 tot 2 meter uitbreiden met bijvoorbeeld zonwering, raamdecoratie of airco? Of je nu een slaapkamer, kantoor of badkamer gaat maken, voor elke ruimte hebben wij passende opties en accessoires.

Onze goedkoopste dakkapel begint vanaf € 6.640 inclusief plaatsen

Wij maken al onze dakkapellen op maat, ongeacht de grootte. Of het nu gaat om een kleine dakkapel of een groter model. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van onze goedkoopste dakkapel van 2 meter.

  • Dakkapel van 2,50 meter, met 1 draaikiepraam en 1 vast raam: vanaf € 6.640*

Op onze dakkapel kosten pagina krijg je inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van jouw woning zijn van invloed op de prijs.

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten jou over de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!