klassiek_250_voor.jpg

Kosten dakkapel tot 2 meter

Ontdek meer

De kosten voor een dakkapel van 2,50 meter beginnen vanaf €7.017,-. Deze dakkapel bestaat uit 1 draaikiepraam en 1 vast raam.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel van 1 tot 2 meter?

Afspraak maken
RUIT-special-metaal-zink_03.jpg

Indeling dakkapel 1 tot 2 meter

Dakkapellen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, zo ook in kleinere varianten zoals een dakkapel van 1 tot 2 meter. Deze dakkapellen zijn in de meeste gevallen voorzien van 1 draaikiepraam en 1 vast raam. Met een dakkapel van 1 tot 2 meter kunt u één ruimte creëren, zoals een slaapkamer, badkamer of kantoor. 

Wij adviseren u graag in onze vestigingen.

Dakkapellenwand-Eemnes.jpg

Opties dakkapel 1 tot 2 meter

Wilt u uw dakkapel van 1 tot 2 meter uitbreiden met bijvoorbeeld zonwering, raamdecoratie of airco? Gaat u een slaapkamer, kantoor of badkamer maken, voor elke ruimte hebben wij passende opties en accessoires.

Kosten dakkapel 1 tot 2 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel van 2 meter.

  • Dakkapel van 2,50 meter, met 1 draaikiepraam en 1 vast raam: vanaf € 7.017,-*

Op onze dakkapel kosten pagina krijgt u inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van uw woning zijn van invloed op de prijs.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.