Voorbereiden kopen dakkapel

Contact

Wij staan voor je klaar!

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Onze ervaren en professionele medewerkers staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ook veel informatie vinden in onze veelgestelde vragen.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over o.a. offertes, vergunningen, montage, onderhoud en garantie

Garantie & nazorg

Heb je een vraag of een klacht over jouw reeds geplaatste dakkapel? Neem dan contact op met de afdeling Nazorg via het serviceformulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ruiter Dakkapellen zakelijk

Wij werken ook voor woningcorporaties, beleggers, aannemers en onderhoudsbedrijven. Wil je meer dan 5 dakkapellen? Neem dan contact met ons op via 088 4321 180 of mail naar [email protected].

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek in één van onze vestigingen en ontdek wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen.

Contact per e-mail

Per mail bereik je ons via [email protected]. Mail naar [email protected] voor lopende aanvragen onder vermelding van jouw postcode en huisnummer.

Telefonisch contact

Is jouw vraag via onze veelgestelde vragen pagina niet beantwoord? Onze klantenservice medewerkers staan je graag telefonisch te woord via 088-4321000.

Prefab dakkapellen staan klaar op het terrein van Ruiter Dakkapellen in Ursem.

Ruiter Dakkapellen
hoofdkantoor en fabriek

Openingstijden
Ma t/m vr 08.30 tot 17.00 uur

088-4321000

Adres

Nijverheidsterrein 19

1645 VX

Ursem

Bekijk hoofdkantoor & fabriek