Kosten dakkapel 3 meter. Kleine zwarte moderne dakkapel, plat dak. Dakkapel van 2,5 meter.

Kosten dakkapel van 3 meter

De prijs voor een dakkapel van 3 meter ligt tussen de €7.206 en €9.232 inclusief plaatsen.

Ontdek meer

De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties. Een dakkapel van 3 meter breed bestaat uit twee of drie ramen waarbij u kunt kiezen tussen vaste of draaikiepramen. Hiermee realiseert u één kamer.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel van 2 tot 3 meter?

Afspraak maken
Grijze dakkapel van 2,5 meter op zwart dak. Kosten dakkapel 3 meter inclusief montage, verschilt in indeling.

Indeling dakkapel 2 tot 3 meter

Met een dakkapel van 2 tot 3 meter creëert u een zee aan extra licht er ruimte! Deze dakkapellen zijn in de meeste gevallen uitgerust met 1 draaikiepraam en 1 vast raam. Wilt u liever een andere indeling, dan kan dat natuurlijk ook! Wij adviseren u graag in onze vestigingen.

Raamdecoratie. Zwarte zonwering voor een dakkapel van Ruiter Dakkapellen.

Opties dakkapel 2 tot 3 meter

Zonwering, tripple glas, ventilatieroosters, airconditioning, raamdecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een dakkapel van 2 tot 3 meter! Gaat u een slaapkamer, kantoor of badkamer maken, voor elke ruimte hebben wij passende opties en accessoires.

Kosten dakkapel 2 tot 3 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel van 2 tot 3 meter.

  • Dakkapel van 2,50 meter, met 1 draaikiepraam en 1 vast raam: vanaf € 7.017,-*

  • Dakkapel van 2,70 meter, met 1 draaikiepraam en 1 vast raam: vanaf € 7.206,-*

Op onze dakkapel kosten pagina krijgt u inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van uw woning zijn van invloed op de prijs.

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Maak een afspraak in onze vestiging

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis adviesgesprek en offerte in onze vestiging. Liever eerst online voorbereiden via een prijslijst, voorbeeldoffertes en een stappenplan? Dat kan ook!