modern_250_voor.jpg

Kosten dakkapel van 3 meter

Ontdek meer

De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties. Een dakkapel van 3 meter breed bestaat uit twee of drie ramen waarbij u kunt kiezen tussen vaste of draaikiepramen. Hiermee realiseert u één kamer.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel van 2 tot 3 meter?

Afspraak maken
davos_250_voor.jpg

Indeling dakkapel 2 tot 3 meter

Met een dakkapel van 2 tot 3 meter creëert u een zee aan extra licht er ruimte! Deze dakkapellen zijn in de meeste gevallen uitgerust met 1 draaikiepraam en 1 vast raam. Wilt u liever een andere indeling, dan kan dat natuurlijk ook! Wij adviseren u graag in onze vestigingen.

FEB---1080X1080---06.png

Opties dakkapel 2 tot 3 meter

Zonwering, tripple glas, ventilatieroosters, airconditioning, raamdecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een dakkapel van 2 tot 3 meter! Gaat u een slaapkamer, kantoor of badkamer maken, voor elke ruimte hebben wij passende opties en accessoires.

Kosten dakkapel 2 tot 3 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel van 2 tot 3 meter.

  • Dakkapel van 2,50 meter, met 1 draaikiepraam en 1 vast raam: vanaf € 7.017,-*

  • Dakkapel van 2,70 meter, met 1 draaikiepraam en 1 vast raam: vanaf € 7.206,-*

Op onze dakkapel kosten pagina krijgt u inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van uw woning zijn van invloed op de prijs.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.