Kosten dakkapel 3 meter. Kleine zwarte moderne dakkapel, plat dak. Dakkapel van 2,5 meter.

Kosten dakkapel van 3 meter

De prijs voor een dakkapel van 3 meter ligt tussen de € 6.820 en € 7.460 inclusief plaatsen.

Ontdek meer

De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties. Een dakkapel van 3 meter breed bestaat uit twee of drie ramen waarbij je kunt kiezen tussen vaste of draaikiepramen. Hiermee realiseert je één kamer.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel van 2 tot 3 meter?

Afspraak maken
Grijze dakkapel van 2,5 meter op zwart dak. Kosten dakkapel 3 meter inclusief montage, verschilt in indeling.

Indeling dakkapel 2 tot 3 meter

Met een dakkapel van 2 tot 3 meter creëer je een zee aan extra licht er ruimte! Deze dakkapellen zijn in de meeste gevallen uitgerust met 1 draaikiepraam en 1 vast raam. Wil je liever een andere indeling, dan kan dat natuurlijk ook! Wij adviseren je graag in onze vestigingen.

Raamdecoratie. Zwarte zonwering voor een dakkapel van Ruiter Dakkapellen.

Opties dakkapel 2 tot 3 meter

Zonwering, tripple glas, ventilatieroosters, airconditioning, raamdecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een dakkapel van 2 tot 3 meter! Ga je een slaapkamer, kantoor of badkamer maken, voor elke ruimte hebben wij passende opties en accessoires.

Kosten dakkapel 2 tot 3 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel van 2 tot 3 meter.

  • Dakkapel van 2,50 meter, met 1 draaikiepraam en 1 vast raam: vanaf € 6.640*

  • Dakkapel van 2,70 meter, met 1 draaikiepraam en 1 vast raam: vanaf € 6.820*

Op onze dakkapel kosten pagina krijg je inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van jouw woning zijn van invloed op de prijs.

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten jou over de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!