Prefab dakkapellen showroom Leeuwarden. Dakkapel met zonwering.

Raamdecoratie voor jouw dakkapel

sfeervolle raambekleding

Afspraak maken

Waar je jouw nieuwe ruimte ook voor gaat gebruiken, kantoor, hobbykamer of kinderkamer, je maakt het af met sfeervolle raamdecoratie. Ook dit regel je direct bij Ruiter Dakkapellen. Makkelijk toch?

Raamdecoratie voor of tussen het glas

Maak jouw dakkapel compleet

Dakkapel afwerken met raamdecoratie. Plissés voor uw dakkapel.

Plissés

Breng sfeer aan in jouw dakkapel. Stoffen plissés zijn stijlvol en passend bij elk interieur, door de grote verscheidenheid in kleuren en uitvoeringen. Zo kun je ook kiezen voor verduisterend materiaal. Gemonteerd in een frame, dus eenvoudig te bedienen door de geleiders, of tussen het glas (in de glasspouw). De keuze is aan jou!

Raamdecoratie. Zwarte zonwering voor een dakkapel van Ruiter Dakkapellen.

Jaloezieën

Verfraai jouw ramen met elegante jaloezieën van horizontale aluminium lamellen. Voor optimaal gemak kunnen wij de jaloezieën tussen het glas plaatsen, zodat schoonmaken verleden tijd is. Toch liever voor het glas, ook geen probleem. Dan worden de jaloezieën aan de binnenkant van jouw dakkapel, in een frame gemonteerd, zodat ze eenvoudig te bedienen zijn.

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!

Raamdecoratie voor of tussen het glas?

Raamdecoratie kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Bij bijvoorbeeld plissés en jaloezieën zijn er twee opties:

  • Glasspouw raamdecoratie
    Wanneer je kiest voor glasspouw raamdecoratie, wordt dit geplaatst tussen het binnen- en buitenglas. Het grote voordeel hiervan is dat je het nooit hoeft schoon te maken.

  • Inzet raamdecoratie
    In dit geval wordt de raamdecoratie in een aluminium frame, tegen de binnenzijde van het raamkozijn geplaatst.

Raamdecoratie bestellen na montage?

Is jouw dakkapel al geplaatst, maar wil je toch nog raamdecoratie bestellen of bijbestellen? Dan kun je dit rechtstreeks bij onze leverancier doen via onderstaande link:

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten jou over de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Ja, ik wil een online dakkapel inspiratiemagazine ontvangen!

Ons inspiratiemagazine is een absolute aanrader als je nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Wij laten je zien wat een dakkapel met de ruimte en licht op een zolder kan doen. Mogelijk inspireert dit je ook om van een donkere zolder jouw favoriete ruimte te maken. In het magazine komen alle mogelijkheden langs. Denk aan:

  • De keuze voor een type dakconstructie

  • De uitstraling aan de buitenkant, passend bij jouw woning

  • Materiaalkeuze als kunststof, hout, houtlook of zink

  • De extra opties en keuze in accessoires.

Aanvragen