Prefab dakkapellen showroom Leeuwarden. Dakkapel met zonwering.

Raamdecoratie voor uw dakkapel

sfeervolle raambekleding

Afspraak maken

Waar u uw nieuwe ruimte ook voor gaat gebruiken, kantoor, hobbykamer of kinderkamer, u maakt het af met sfeervolle raamdecoratie. Ook dit regelt u direct bij Ruiter Dakkapellen. Makkelijk toch?

Raamdecoratie voor of tussen het glas

Maak uw dakkapel compleet

Dakkapel afwerken met raamdecoratie. Plissés voor uw dakkapel.

Plissés

Breng sfeer aan in uw dakkapel. Stoffen plissés zijn stijlvol en passend bij elk interieur, door de grote verscheidenheid in kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u ook kiezen voor verduisterend materiaal. Gemonteerd in een frame, dus eenvoudig te bedienen door de geleiders, of tussen het glas (in de glasspouw). De keuze is aan u!

Raamdecoratie. Zwarte zonwering voor een dakkapel van Ruiter Dakkapellen.

Jaloezieën

Verfraai uw ramen met elegante jaloezieën van horizontale aluminium lamellen. Voor optimaal gemak kunnen wij de jaloezieën tussen het glas plaatsen, zodat schoonmaken verleden tijd is. Toch liever voor het glas, ook geen probleem. Dan worden de jaloezieën aan de binnenkant van uw dakkapel, in een frame gemonteerd, zodat ze eenvoudig te bedienen zijn.

Maak een afspraak in onze vestiging

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis adviesgesprek en offerte in onze vestiging. Liever eerst online voorbereiden via een prijslijst, voorbeeldoffertes en een stappenplan? Dat kan ook!

Raamdecoratie voor of tussen het glas?

Raamdecoratie kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Bij bijvoorbeeld plissés en jaloezieën zijn er twee opties:

  1. Glasspouw raamdecoratie
    Wanneer u kiest voor glasspouw raamdecoratie, wordt dit geplaatst tussen het binnen- en buitenglas. Het grote voordeel hiervan is dat u het nooit hoeft schoon te maken.

  2. Inzet raamdecoratie
    In dit geval wordt de raamdecoratie in een aluminium frame, tegen de binnenzijde van het raamkozijn geplaatst.

Raamdecoratie bestellen na montage?

Is uw dakkapel al geplaatst, maar wilt u toch nog raamdecoratie bestellen of bijbestellen? Dan kunt u dit rechtstreeks bij onze leverancier doen via onderstaande link:

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen