Technische specificaties dakkapel. Goede dakkapel!

Werken bij Ruiter Dakkapellen

Ruiter Dakkapellen is marktleider in Nederland en produceert en monteert al 45 jaar hoogwaardige dakkapellen. De markt en ons bedrijf blijft groeien en daarom zijn wij altijd op zoek naar vakmensen.

Ruimte om te groeien

Waarom werken bij Ruiter Dakkapellen?

Materiaal Ruiter Dakkapellen. Prefab kunststof dakkapel.

Onze missie

Een leven lang ruimte om te groeien, als gezin, als individu, als medewerkers

Iedere dag zetten wij onze ervaring, professionaliteit en vakmanschap in om kwalitatief hoogwaardige dakkapellen te maken. Daar zijn wij trots op. Door onze klantgerichtheid, vakmanschap en moderne technologieën, bieden wij onze medewerkers en onze klanten ruimte om te groeien.

Dakkapel_babykamer_2.jpg

Onze visie

Of het nu gaat om de samenstelling van het gezin, die nieuwe baan of misschien wel de start van je eigen bedrijf, de toekomst biedt volop kansen en mogelijkheden om te groeien. Wij zien groeien breder dan alleen de fysieke oppervlakte van de woning die je krijgt bij het plaatsen van een dakkapel.

Door op de juiste wijze meer ruimte aan de woning te geven, kan deze een hele jeugd, schooltijd, studietijd, carrière en ook daarna die vaste fijne plek blijven. Bijvoorbeeld door na te denken over de indeling, veiligheid, gebruiksgemak en comfort. In iedere levensfase zijn deze aspecten belangrijk. Immers, meer ruimte laat niet alleen je woning groeien, maar ook jou en je gezin.

Alle vacatures

Is je interesse gewekt? Mail je reactie naar [email protected] of bel voor meer informatie 088 4321 000.

Prefab dakkapel wordt gemaakt door Ruiter Dakkapellen in fabriek.

Timmerman-/ vrouw

Ursem, fulltime

Voor onze dakkapellenfabriek in Ursem zijn wij op zoek naar vakkundige timmermannen en timmervrouwen voor het prefabriceren van onze dakkapellen en dakopbouwen

Productie_kozijnen_4.png

Ruimte voor je toekomst