ruiter-dakkapellen-ext02-250-v220003-1366x600.jpg

De beste dakkapel materialen

Ontdek meer
Premium en duurzaam

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal bij de keuze van al onze materialen. Alle details zijn daarbij belangrijk, zodat u verzekerd bent van een dakkapel die een leven lang mee gaat.

Premium en duurzaam

De beste materialen

Bekijk onze video's
_VD_5033.jpg

Isolatie

Een Ruiter Dakkapel wordt opgebouwd uit duurzame materialen met hoge isolatiewaarden. Door de rijke keuze in opties bepaalt u zelf hoe hoog de isolatie waarde van uw dakkapel wordt. Ruiter Dakkapellen levert de dakkapelconstructie vanaf de wettelijk vastgelegde RC waarde tot en met iedere gewenste hogere waarde.

Lees meer over dakkapel isolatie

Dakbedekking-min.jpg

EPDM dakbedekking

Bij platte daken zijn de Ruiter dakkapellen voorzien van een EPDM dakbedekking. Deze is bestendig tegen alle weersomstandigheden en heeft een levensduur tot wel 50 jaar. EPDM is van hoge kwaliteit en heeft weinig onderhoud nodig.

Lees meer over EPDM dakbedekking

ruiter-dakkapellen-ext02-250-v220003-692x600-1663324971.jpg

Houtlook Keralit

Nooit meer schilderen? Een dakkapel van Houtlook Keralit is een duurzame investering! Geen afbladderende verflagen of glansverlies, maar een stijlvolle dakkapel die er altijd verzorgd uitziet! Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. Een Ruiter houtlook dakkapel is een waardevolle investering.

Lees meer over Houtlook Keralit dakkapellen

img_5355.JPG

Kunststof Trespa®

Trespa® staat bekend om zijn kleuren, design en de duurzaamheid van het materiaal. De Trespa®/volkern buitenbekleding wordt op iedere kunststof Ruiter dakkapel in de fabriek bevestigd. Dit gebeurt bij de ideale temperatuur en luchtvochtigheid, met oersterke polymeerlijm, in combinatie met een minimaal aantal schroeven. De lijmverbinding is sterker dan de Trespa® beplating zelf en hiermee bent u verzekerd van kwalitatief het sterkste maar ook het mooiste resultaat.

Lees meer over Kunststof Trespa dakkapellen

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.

Materiaal buitenbekleding

dakkapel_hpl.png

Kunststof dakkapel

Kies voor duurzaamheid en gemak met duurzame kunststof bekleding en hoogwaardige kunststof kozijnen. Dan bent u jarenlang verzekerd van een kwalitatieve, onderhoudsarme kunststof dakkapel.

klassiek_2_400x500.png

Houtlook dakkapel

Natuurlijke uitstraling, minimaal onderhoud, wel de karakteristieke uitstraling van hout. Onze kunststof dakkapel met houtlook kozijn en bekleding, is niet van echt hout te onderscheiden.

Dakkapel van hout

Ambachtelijk houtwerk bewerkt door vakmensen. Onze dakkapel van hout is bekleed met duurzaam en vormvast red cedar. Voor een landelijke uitstraling kunt u kiezen voor bijv. een sierlijke neuslijst.

dakkapel-zink.jpg

Zinken dakkapel

Zinken dakkapellen worden vaak gekozen omdat het een duurzame, weerbestendige en lichte oplossing is. Door de toepassing van zink, creëer je een stijlvolle en moderne uitvoering.

zinken-dakkapel-bekleding.jpg

Zink en kunststof

Combineer materialen voor een compleet eigen uitstraling, zoals in dit voorbeeld zink en kunststof.

Vestiging-Cruquius_1.png

Afspraak

Welk materiaal heeft uw voorkeur? In onze vestigingen krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

Dakkapellenwand-Eemnes.jpg

De voordelen van Ruiter Dakkapellen

  • Ruim 45 jaar ervaring; wij plaatsen honderden dakkapellen per maand

  • Vrijblijvend adviesgesprek in onze vestigingen; wij maken een offerte o.b.v. uw wensen

  • Prefabricage in onze eigen dakkapellen fabriek

  • Ruimschoots binnen 1 dag geplaatst!

  • Uitgebreid assortiment van de beste materialen

  • Een toekomstbestendige dakkapel; laat u informeren over levensduur, duurzaamheid, isolatie, zonnepanelen, waterdichtheid

Wilt u zien wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? In onze vestigingen bekijkt u onze dakkapellen op ware grootte:

Afspraak maken
FvD-Ruiter-HR-5821.jpg

Ervaar de kwaliteit in onze vestigingen!

Onze vestigingen
Bezoek onze vestigingen en ervaar onze kwaliteit