Houtlook en klassieke stijl dakkapel.

De mooiste materialen

Keralit en kunststof houtlook dakkapel

Ontdek meer

Nooit meer schilderen, geen afbladderende verflagen of glansverlies, maar een stijlvolle dakkapel die er altijd verzorgd uitziet!

Duurzame investering

Houtlook dakkapel van Keralit

Afspraak maken
Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Ruim assortiment kleuren

U wilt zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Voor de waarde van uw dakkapel en woning is de juiste gevelbekleding essentieel. Een Ruiter houtlook dakkapel is leverbaar in een ruime keuze aan kleuren, gaat lang mee en is een sieraad voor uw woning.

  • 100% kunststof met houtlook

  • Onderhoudsvrij

  • Ongevoelig voor vocht en warmte

  • 10 jaar garantie

Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Onderhoudsarm

Een houtlook dakkapel van Ruiter is milieuvriendelijk geproduceerd, onderhoudsarm en niet gevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Prefab dakkapel wordt geproduceerd in fabriek door Ruiter Dakkapellen.

Geproduceerd in de fabriek

Voor het beste resultaat, verwerkt Ruiter Dakkapellen de houtlook Keralit gevelbekleding op professionele wijze in de geconditioneerde fabriek. Zo geniet u een leven lang van een Ruiter dakkapel

Voordelen en kwaliteit van houtlook bekleding

Naast Keralit, werkt Ruiter Dakkapellen met verschillende leveranciers voor kwalitatief hoogwaardige kunststof houtlook bekleding voor onze dakkapellen. Aan al onze leveranciers stellen wij hoge eisen:

  • De hoogwaardige houtlook materialen waar wij mee werken, hebben allemaal een zeer lange levensduur, waarbij onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

  • Weinig uitzetting en krimp, waardoor het eindresultaat jarenlang gewaarborgd is

  • Hoog isolerend

  • Zeer lang behoud van kleurechtheid, door gebruik van UV-bestendige folie.

  • FSC® keurmerk

Maak een afspraak in onze vestiging

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis adviesgesprek en offerte in onze vestiging. Liever eerst online voorbereiden via een prijslijst, voorbeeldoffertes en een stappenplan? Dat kan ook!

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen