klassiek_500_zij.jpg

De mooiste materialen

Keralit en kunststof houtlook dakkapel

Ontdek meer
Stijlvol en onderhoudsarm

Nooit meer schilderen, geen afbladderende verflagen of glansverlies, maar een stijlvolle dakkapel die er altijd verzorgd uitziet!

Duurzame investering

Houtlook dakkapel van Keralit

Afspraak maken
Dakkapellenwand-Eemnes.jpg

Ruim assortiment kleuren

U wilt zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Voor de waarde van uw dakkapel en woning is de juiste gevelbekleding essentieel. Een Ruiter houtlook dakkapel is leverbaar in een ruime keuze aan kleuren, gaat lang mee en is een sieraad voor uw woning.

  • 100% kunststof met houtlook

  • Onderhoudsvrij

  • Ongevoelig voor vocht en warmte

  • 10 jaar garantie

Dakkapel_achter_2_1530x1026-1652363067.png

Onderhoudsarm

Een houtlook dakkapel van Ruiter is milieuvriendelijk geproduceerd, onderhoudsarm en niet gevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Productie_1.png

Geproduceerd in de fabriek

Voor het beste resultaat, verwerkt Ruiter Dakkapellen de houtlook Keralit gevelbekleding op professionele wijze in de geconditioneerde fabriek. Zo geniet u een leven lang van een Ruiter dakkapel

Voordelen en kwaliteit van houtlook bekleding

Naast Keralit, werkt Ruiter Dakkapellen met verschillende leveranciers voor kwalitatief hoogwaardige kunststof houtlook bekleding voor onze dakkapellen. Aan al onze leveranciers stellen wij hoge eisen:

  • De hoogwaardige houtlook materialen waar wij mee werken, hebben allemaal een zeer lange levensduur, waarbij onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

  • Weinig uitzetting en krimp, waardoor het eindresultaat jarenlang gewaarborgd is

  • Hoog isolerend

  • Zeer lang behoud van kleurechtheid, door gebruik van UV-bestendige folie.

  • FSC® keurmerk

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen