_VD_5033.jpg

De beste dakkapel isolatie

Warm verder op
Belangrijk en verplicht

Een Ruiter dakkapel wordt opgebouwd uit duurzame materialen met hoge isolatiewaarden. Door de rijke keuze in opties, bepaalt u zelf hoe hoog de isolatiewaarde van uw dakkapel wordt.

Kies de juiste isolatie waarde bij uw woning

FvD-Ruiter-HR-5821.jpg

Kozijnen en glas

Stelregel is dat de meeste warmte verloren gaat via de kozijnen en het glas. Vindt u hoge isolatie belangrijk, dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes. Kunststof kozijnen zorgen voor de beste warmte- én geluidsisolatie vanwege de opbouw uit meerdere 'kamers'. In combinatie met HR++ glas of zelfs Triple isolatieglas bent u verzekerd van zeer hoge isolatie en dus lage energiekosten.

Isolatie.png

Laat u goed informeren

Het aanbod van de isolerende materialen kan verwarrend zijn. Laat u goed informeren naar de juiste isolerende werking, dit heeft direct invloed op uw energierekening. Ruiter Dakkapellen gebruikt gecertificeerde materialen waarbij de isolatie waarde aantoonbaar is.

RC-waarde

De RC-waarde geeft de warmteweerstand van de totale constructie aan. Hoe hoger het getal, hoe beter de warmteweerstand, hoe beter de isolatie. De RC-waarde is een optelsom van alle isolatiewaarden van de materialen.

Ruiter Dakkapellen levert hoge isolatie waarde, conform bouwbesluit met certificaat aantoonbaar.

U-waarde

De isolerende werking van kozijnen en het glas wordt in een U-waarde aangeduid; het geeft aan hoeveel warmtestroom door een constructie heen gaat in plaats van de weerstand. U-waarde is dus de omgekeerde RC-waarde.

In het glas heeft u tevens keuze; Hoog Rendement++ isolatieglas, 4 seizoenenglas, of Triple isolatieglas.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.