Prefab dakkapellen gemaakt in fabriek Ruiter Dakkapellen. Collega's naast stapel materiaal.

De beste dakkapel isolatie

Belangrijk en verplicht

Warm verder op

Een Ruiter dakkapel wordt opgebouwd uit duurzame materialen met hoge isolatiewaarden. Door de rijke keuze in opties, bepaalt u zelf hoe hoog de isolatiewaarde van uw dakkapel wordt.

Kies de juiste isolatie waarde bij uw woning

Dakkapel doorgesneden om materiaal en opbouw te zien. 3 dubbel glas.

Kozijnen en glas

Stelregel is dat de meeste warmte verloren gaat via de kozijnen en het glas. Vindt u hoge isolatie belangrijk, dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes. Kunststof kozijnen zorgen voor de beste warmte- én geluidsisolatie vanwege de opbouw uit meerdere 'kamers'. In combinatie met HR++ glas of zelfs Triple isolatieglas bent u verzekerd van zeer hoge isolatie en dus lage energiekosten.

Isolatiemateriaal voor dakkapel.

Laat u goed informeren

Het aanbod van de isolerende materialen kan verwarrend zijn. Laat u goed informeren naar de juiste isolerende werking, dit heeft direct invloed op uw energierekening. Ruiter Dakkapellen gebruikt gecertificeerde materialen waarbij de isolatie waarde aantoonbaar is.

RC-waarde

De RC-waarde geeft de warmteweerstand van de totale constructie aan. Hoe hoger het getal, hoe beter de warmteweerstand, hoe beter de isolatie. De RC-waarde is een optelsom van alle isolatiewaarden van de materialen.

Ruiter Dakkapellen levert hoge isolatie waarde, conform bouwbesluit met certificaat aantoonbaar.

U-waarde

De isolerende werking van kozijnen en het glas wordt in een U-waarde aangeduid; het geeft aan hoeveel warmtestroom door een constructie heen gaat in plaats van de weerstand. U-waarde is dus de omgekeerde RC-waarde.

In het glas heeft u tevens keuze; Hoog Rendement++ isolatieglas, 4 seizoenenglas, of Triple isolatieglas.

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Maak een afspraak in onze vestiging

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis adviesgesprek en offerte in onze vestiging. Liever eerst online voorbereiden via een prijslijst, voorbeeldoffertes en een stappenplan? Dat kan ook!