Vestiging-Barendrecht_2.png

Bezoek Ruiter Dakkapellen Barendrecht

Afspraak maken
Laat u inspireren en adviseren in onze vestiging

Ruiter Dakkapellen heeft 45 jaar ervaring en altijd een dakkapel en zolderoplossing die bij u past. In onze vestiging in Barendrecht krijgt u goed en eerlijk advies.

Bekijk onze modellen op ware grootte

Laat u inspireren bij Ruiter Dakkapellen in Barendrecht

Afspraak maken
FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Persoonlijk dakkapel advies

Onze dakkapel adviseurs staan u graag te woord in onze vestiging in Barendrecht. Wij werken op afspraak, zodat wij voldoende tijd hebben om uw vragen te beantwoorden en wensen te bespreken.

FvD-Ruiter-LR-3490.jpg

Bekijk alle opties

U kunt uw dakkapel uitbreiden met diverse opties. Denk aan de bekleding van de dakkapel en kozijnen, airconditioning, HR++ glas, ventilatie, sierlijsten en meer. Bekijk alle opties in Barendrecht!

FvD-Ruiter-LR-3416.jpg

Bekijk alle accessoires

Om uw nieuwe ruimte nog comfortabeler te maken, kunt u uw dakkapel ook uitbreiden met diverse accessoires. Denk aan raamdecoratie, zonwering, insectenhor, rolluiken en meer. Bekijk onze opties in Barendrecht!

FvD-Ruiter-LR-3611.jpg

Virtual Reality dakkapel ervaring

In de vestiging in Barendrecht kunt u met 360° Wonen een virtual reality dakkapel ervaring beleven. Een levensechte ervaring die laat zien hoe een dakkapel of dakopbouw extra woonruimte oplevert. 

Vestiging-Barendrecht_4.png

Ruiter Dakkapellen Barendrecht

Onze vestigingen zijn geopend op afspraak, zodat wij iedereen tijd en ruimte kunnen geven om de mogelijkheden te bespreken met onze adviseurs. Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Openingstijden

Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Adres

Brugge 20

2993 LB

Barendrecht

Afspraak maken