Ruiter Dakkapellen Alkmaar

Laat je inspireren in de grootste dakkapellen showroom van Nederland, met maar liefst 1.000 m2 inspiratie voor meer woonruimte!

Afspraak maken

Je bent van harte welkom in onze vestiging in Alkmaar voor maar liefst 1.000 m2 aan woon- en dakkapel inspiratie. Deze locatie vervangt de oude vestigingen in Purmerend en Heerhugowaard.

We introduceren een uniek concept met totaalbeleving zoals je van ons mag verwachten. Zodra je binnenstapt ervaar je wat Ruiter kan bieden. Met onze bijna 50 jaar ervaring maken wij de keuze voor uitsluitend de beste materialen en produceren wij de dakkapellen met de hoogste waterdichtheid en sterkste constructie.

Bezoek ons in Alkmaar

Je bent van harte welkom in onze nieuwe vestiging voor een vers kopje koffie en een adviesgesprek op maat. Maak hiervoor een afspraak met een van onze adviseurs!

Openingstijden
Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Adres
Koelmalaan 340A
1812 PS Alkmaar
Routebeschrijving

Telefoon
088 - 432 1260
Let op: We zijn niet telefonisch bereikbaar als we in gesprek zijn. Als je een bericht inspreekt bellen we je terug.

Afspraak maken

Bezoek plannen

Je bent van harte welkom in onze vestiging in Alkmaar. Wij werken op afspraak, zodat wij voor iedereen voldoende tijd hebben om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wij nemen na het maken van een afspraak via de site contact met je op om de afspraak in te plannen op een voor jou geschikt moment.

Wat kun je verwachten

  • Je maakt een afspraak via de site

  • Wij nemen telefonisch contact op om de afspraak in te plannen

  • Je bezoekt onze vestiging en ontvangt een offerte op maat

  • Na akkoord op de offerte, komen wij bij je thuis om in te meten

Bekijk onze modellen op ware grootte

Laat je inspireren bij Ruiter Dakkapellen in Alkmaar

Afspraak maken
Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Persoonlijk advies

Onze dakkapel adviseurs staan je graag te woord in onze vestiging in Alkmaar. Wij werken op afspraak, zodat wij voldoende tijd hebben om jouw vragen te beantwoorden en wensen te bespreken.

Dakkapel met inbouw airco in showroom Ruiter Dakkapellen

Bekijk alle opties

Je kunt jouw dakkapel uitbreiden met diverse opties. Denk aan de bekleding van de dakkapel en kozijnen, airconditioning, HR++ glas, ventilatie, sierlijsten en meer. Bekijk alle opties in Alkmaar!

Bekijk alle accessoires

Om jouw nieuwe ruimte nog comfortabeler te maken, kun je jouw dakkapel ook uitbreiden met diverse accessoires. Denk aan raamdecoratie, zonwering, insectenhor, rolluiken en meer. Bekijk onze opties in Alkmaar!