Wat kost een dakkapel van 5 meter of meer? Zwarte dakkapel plat dak modern 5 meter.

Kosten dakkapel van 6 meter

De prijs voor een dakkapel van 5 meter breed ligt gemiddeld tussen de €9.803 en €11.120 inclusief plaatsen.

Ontdek meer

De kosten voor een dakkapel van 5 meter breed liggen gemiddeld tussen de €9.803 en €11.120 inclusief plaatsen. Deze dakkapel bestaat uit vijf of zes ramen waarbij u kunt kiezen tussen vaste of draaikiepramen. Hiermee realiseert u 2 kamers. De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel van 5 tot 6 meter?

Afspraak maken
Kosten dakkapel 5 meter. Een grote dakkapel heeft veel indelingsmogelijkheden.

Indeling dakkapel 5 tot 6 meter

Bij een dakkapel van 5 tot 6 meter zijn vele verschillende indelingen mogelijk. Gaat u de dakkapel van 5 meter alleen op uw eigen woning plaatsen, dan kunt u meerdere kamers creëren. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor meerdere draaikiepramen, zodat alle ruimtes goed geventileerd kunnen worden. Een dakkapel van 5 tot 6 meter kan ook over twee woningen geplaatst worden, samen met de buren.

Wij adviseren u graag in onze vestigingen.

Zwarte dakkapel vanaf 6 meter, met houtnerf op zwart dak. Zwarte rolluik voor het raam voor zonwering.

Opties dakkapel 5 tot 6 meter

Bij een dakkapel van 5 meter kunt u kiezen voor verschillende opties en accessoires, afhankelijk van de ruimtes die u gaat creëren. Plaats bijvoorbeeld voor de ene ruimte een rolluik, en voor de andere ruimte een sunscreen. Ideaal voor als u een slaapkamer en kantoor gaat maken op zolder. Alles is mogelijk!

Kosten dakkapel 5 tot 6 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel van 5 tot 6 meter.

  • Dakkapel van 5,00 meter, met 2 draaikiepramen en 3 vaste ramen: vanaf € 9.803,-*

  • Dakkapel van 5,50 meter, met 2 draaikiepramen en 4 vaste ramen: vanaf € 10.752,-*

Op onze dakkapel kosten pagina krijgt u inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van uw woning zijn van invloed op de prijs.

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Maak een afspraak in onze vestiging

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis adviesgesprek en offerte in onze vestiging. Liever eerst online voorbereiden via een prijslijst, voorbeeldoffertes en een stappenplan? Dat kan ook!