RUIT-houtnerf-wit_02.jpg

Dakkapel met rolluik

Ontdek meer

Niet alleen een verduisterende, maar ook isolerende werking. Een rolluik heeft vele voordelen. Het draagt bij aan een goede nachtrust, maar het houdt ook de kou en warmte buiten.

Breid uw dakkapel uit met een rolluik

Rolluik-dakkapel-klassiek.png

Voordelen van een dakkapel met rolluik

  • Lekker uitslapen! Een rolluik maakt het aardedonker in uw slaapkamer. Ook ideaal voor jonge kinderen die op tijd naar bed gaan of in de zomer vroeg wakker worden.

  • In de zomer blijft het lekker koel in uw dakkapel, want het rolluik is zonwerend. Een andere optie voor zonwering in een screen.

  • Houd de kou in de winter buiten

  • Dempt omgevingsgeluiden

Rolluik-bediening-telis_01.jpg

Ruime keuze

Het rolluik wordt geïntegreerd achter het boeideel van de dakkapel. Het rolluik wordt elektrisch bediend met een draadloze wandschakelaar, maar u kunt ook kiezen voor een Telis afstandsbediening om uw rolluik te bedienen.

De geleiders en lamellen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Bezoek een vestiging bij u in de buurt voor de mogelijkheden.

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen