Rolluik wit dakkapel. Dakkapel houtnerf wit.

Dakkapel met rolluik

Verduisterend en isolerend

Ontdek meer

Niet alleen een verduisterende, maar ook isolerende werking. Een rolluik heeft vele voordelen. Het draagt bij aan een goede nachtrust, maar het houdt ook de kou en warmte buiten.

Breid jouw dakkapel uit met een rolluik

Zonwering rolluik zwart prefab dakkapel.

Voordelen van een dakkapel met rolluik

  • Lekker uitslapen! Een rolluik maakt het aardedonker in jouw slaapkamer. Ook ideaal voor jonge kinderen die op tijd naar bed gaan of in de zomer vroeg wakker worden.

  • In de zomer blijft het lekker koel in jouw dakkapel, want het rolluik is zonwerend. Een andere optie voor zonwering in een screen.

  • Houd de kou in de winter buiten

  • Dempt omgevingsgeluiden

Ruime keuze

Het rolluik wordt geïntegreerd achter het boeideel van de dakkapel. Het rolluik wordt elektrisch bediend met een draadloze wandschakelaar, maar je kunt ook kiezen voor een afstandsbediening om jouw rolluik te bedienen.

De geleiders en lamellen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Bezoek een vestiging bij jou in de buurt voor de mogelijkheden.

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten jou over de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Ja, ik wil een online dakkapel inspiratiemagazine ontvangen!

Ons inspiratiemagazine is een absolute aanrader als je nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Wij laten je zien wat een dakkapel met de ruimte en licht op een zolder kan doen. Mogelijk inspireert dit je ook om van een donkere zolder jouw favoriete ruimte te maken. In het magazine komen alle mogelijkheden langs. Denk aan:

  • De keuze voor een type dakconstructie

  • De uitstraling aan de buitenkant, passend bij jouw woning

  • Materiaalkeuze als kunststof, hout, houtlook of zink

  • De extra opties en keuze in accessoires.

Aanvragen