Zwarte zonwering screen dakkapel. Zwarte dakkapel plat dak.

Zonwering voor uw dakkapel

Houd de warmte buiten

Voor een dakkapel is een rolluik of zipscreen het meest geschikte type zonwering. Een rolluik is volledig verduisterend waardoor de kamer donker blijft en de temperatuur laag. Zeker voor een dakkapel op het zuiden is dit sterk aan te raden.

Uitgebreide keuze aan zonwering

Zonwering dakkapel: screen wit.

Elektrisch bedienbare zipscreens

Onze screens worden aan de buitenkant van de dakkapel geplaatst. Wij maken uitsluitend gebruik van sterkere zipscreens, dat houdt in dat de screens tussen geleiders zit. De zonwering wordt volledig geïntegreerd achter het boeideel van de dakkapel.

Het scherm wordt elektrisch bediend met een draadloze wandschakelaar of met een afstandsbedeining. De sunscreens zijn leverbaar in diverse kleuren. Informeer naar de mogelijkheden in een van onze vestigingen.

Zonwering rolluik zwart prefab dakkapel.

Wat voor zonwering kiest u?

Er zijn verschillende mogelijkheden: u kunt de zon weren vanaf de buitenkant middels een rolluik of zipscreen, maar u kunt er ook voor kiezen om zonwering aan de binnenkant van de dakkapel te plaatsen, d.m.v. bijvoorbeeld zonwerende plissés. Daarnaast is zelfs zonwerend glas een mogelijkheid. 

Wilt u meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen
ruiter_dakkapellen_magazine-(2).png

Ja, ik wil een online dakkapel inspiratiemagazine ontvangen!

Ons inspiratiemagazine is een absolute aanrader als u nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Wij laten u zien wat een dakkapel met de ruimte en licht op een zolder kan doen. Mogelijk inspireert dit u ook om van uw donkere zolder uw favoriete ruimte te maken. In het magazine komen alle mogelijkheden langs. Denk aan:

  • De keuze voor een type dakconstructie

  • De uitstraling aan de buitenkant, passend bij uw woning

  • Materiaalkeuze als kunststof, hout, houtlook of zink

  • De extra opties en keuze in accessoires.

Aanvragen