RUIT-houtnerf-antraciet_01.jpg

Zonwering voor uw dakkapel

Voor een dakkapel is een rolluik of zipscreen het meest geschikte type zonwering. Een rolluik is volledig verduisterend waardoor de kamer donker blijft en de temperatuur laag. Zeker voor een dakkapel op het zuiden is dit sterk aan te raden.

Uitgebreide keuze aan zonwering

Screen-wit.png

Elektrisch bedienbare zipscreens

Onze screens worden aan de buitenkant van de dakkapel geplaatst. Wij maken uitsluitend gebruik van sterkere zipscreens, dat houdt in dat de screens tussen geleiders zit. De zonwering wordt volledig geïntegreerd achter het boeideel van de dakkapel.

Het scherm wordt elektrisch bediend met een draadloze wandschakelaar of met een afstandsbedeining. De sunscreens zijn leverbaar in diverse kleuren. Informeer naar de mogelijkheden in een van onze vestigingen.

Rolluik-dakkapel-klassiek.png

Wat voor zonwering kiest u?

Er zijn verschillende mogelijkheden: u kunt de zon weren vanaf de buitenkant middels een rolluik of zipscreen, maar u kunt er ook voor kiezen om zonwering aan de binnenkant van de dakkapel te plaatsen, d.m.v. bijvoorbeeld zonwerende plissés. Daarnaast is zelfs zonwerend glas een mogelijkheid. 

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen