Zwarte zonwering screen dakkapel. Zwarte dakkapel plat dak.

Zonwering voor uw dakkapel

Houd de warmte buiten

Voor een dakkapel is een rolluik of zipscreen het meest geschikte type zonwering. Een rolluik is volledig verduisterend waardoor de kamer donker blijft en de temperatuur laag. Zeker voor een dakkapel op het zuiden is dit sterk aan te raden.

Uitgebreide keuze aan zonwering

Zonwering dakkapel: screen wit.

Elektrisch bedienbare zipscreens

Onze screens worden aan de buitenkant van de dakkapel geplaatst. Wij maken uitsluitend gebruik van sterkere zipscreens, dat houdt in dat de screens tussen geleiders zit. De zonwering wordt volledig geïntegreerd achter het boeideel van de dakkapel.

Het scherm wordt elektrisch bediend met een draadloze wandschakelaar of met een afstandsbedeining. De sunscreens zijn leverbaar in diverse kleuren. Informeer naar de mogelijkheden in een van onze vestigingen.

Zonwering rolluik zwart prefab dakkapel.

Wat voor zonwering kiest u?

Er zijn verschillende mogelijkheden: u kunt de zon weren vanaf de buitenkant middels een rolluik of zipscreen, maar u kunt er ook voor kiezen om zonwering aan de binnenkant van de dakkapel te plaatsen, d.m.v. bijvoorbeeld zonwerende plissés. Daarnaast is zelfs zonwerend glas een mogelijkheid. 

Maak een afspraak in onze vestiging

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis adviesgesprek en offerte in onze vestiging. Liever eerst online voorbereiden via een prijslijst, voorbeeldoffertes en een stappenplan? Dat kan ook!

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen