Dakkapel binnenkant afwerken. Witte dakkapel afgewerkt in kinderkamer.

Binnenkant dakkapel afwerken

Wat komt daar bij kijken?

Jouw dakkapel is geplaatst en je hebt een zee aan ruimte gekregen. Aan de buitenkant ziet het er spik en span uit, maar aan de binnenkant van jouw dakkapel moet nog wel het een en ander gebeuren. Hier gaan kosten mee gemoeid, waar je bij de planning van jouw verbouwing rekening mee moet houden.

Wat komt er nog bij kijken?

Afwerken en aftimmeren binnenkant dakkapel

Dakkapel voor de afwerking vanuit binnen.

Afwerken

Jouw dakkapel wordt door ons netjes wind- en waterdicht afgemonteerd en aan de binnenkant worden gipsplaten geplaatst tegen de zijkanten. 

Het verder aftimmeren van de binnenkant van jouw dakkapel kun je zelf naar eigen wens doen of laten doen door een bouwbedrijf. Wil je bijvoorbeeld gestucte wanden, een vensterbank, spotjes in het plafond of knieschotten om extra opbergruimte te creëren? Allerlei afwerkingsmogelijkheden van de binnenkant van jouw dakkapel waar je over na kunt denken!

Prefab dakkapellen gemaakt in fabriek Ruiter Dakkapellen. Collega's naast stapel materiaal.

Isolatie binnenkant dakkapel

Jouw dakkapel wordt volledig door ons geïsoleerd, je hoeft hier zelf niets meer aan te doen.

Dakkapel afwerken met raamdecoratie. Plissés voor uw dakkapel.

Opties en accessoires voor jouw dakkapel

Weet je al wat voor kamer je gaat maken van jouw nieuwe zolderkamer? Een kinderkamer, kantoor of slaapkamer bijvoorbeeld? Afhankelijk van het soort kamer dat je gaat creëeren, kun je nadenken over verschillende opties bij jouw dakkapel. Een rolluik en een insectenhor is bijvoorbeeld erg fijn in een slaapkamer en een screen is handig voor jouw thuiskantoor.

Dakkapel afwerking binnenkant inspiratie.

Inspiratie en voorbeelden binnenkant dakkapel

Ben je handig en ga je de binnenkant van de dakkapel zelf afwerken, of besteed je het liever uit aan een bouwbedrijf? De keus is aan jouw! Maar wellicht haal je inspiratie uit onze tips- en inspiratie pagina's.

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!

Dakkapel babykamer, rolluik en gordijnen. Nette witte afwerking dakkapel.