Dakkapel binnenkant afwerken. Witte dakkapel afgewerkt in kinderkamer.

Binnenkant dakkapel afwerken

Wat komt daar bij kijken?

Uw dakkapel is geplaatst en u heeft een zee aan ruimte gekregen. Aan de buitenkant ziet het er spik en span uit, maar aan de binnenkant van uw dakkapel moet nog wel het een en ander gebeuren. Hier gaan kosten mee gemoeid, waar u bij de planning van uw verbouwing rekening mee moet houden.

Wat komt er nog bij kijken?

Afwerken en aftimmeren binnenkant dakkapel

Dakkapel voor de afwerking vanuit binnen.

Afwerken

Uw dakkapel wordt door ons netjes wind- en waterdicht afgemonteerd en aan de binnenkant worden gipsplaten geplaatst tegen de zijkanten. 

Het verder aftimmeren van de binnenkant van uw dakkapel kunt u zelf naar eigen wens doen of laten doen door een bouwbedrijf. Wilt u bijvoorbeeld gestucte wanden, een vensterbank, spotjes in het plafond of knieschotten om extra opbergruimte te creëren? Allerlei afwerkingsmogelijkheden van de binnenkant van uw dakkapel waar u over na kunt denken!

Prefab dakkapellen gemaakt in fabriek Ruiter Dakkapellen. Collega's naast stapel materiaal.

Isolatie binnenkant dakkapel

Uw dakkapel wordt volledig door ons geïsoleerd, u hoeft hier zelf niets meer aan te doen.

Dakkapel afwerken met raamdecoratie. Plissés voor uw dakkapel.

Opties en accessoires voor uw dakkapel

Weet u al wat voor kamer u gaat maken van uw nieuwe zolderkamer? Een kinderkamer, kantoor of slaapkamer bijvoorbeeld? Afhankelijk van het soort kamer dat u gaat creëeren, kunt u nadenken over verschillende opties bij uw dakkapel. Een rolluik en een insectenhor is bijvoorbeeld erg fijn in een slaapkamer en een screen is handig voor uw thuiskantoor.

Dakkapel afwerking binnenkant inspiratie.

Inspiratie en voorbeelden binnenkant dakkapel

Bent u handig en gaat u de binnenkant van de dakkapel zelf afwerken, of besteed u het liever uit aan een bouwbedrijf? De keus is aan u! Maar wellicht haalt u inspiratie uit onze tips- en inspiratie pagina's.

Wilt u meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!

Dakkapel babykamer, rolluik en gordijnen. Nette witte afwerking dakkapel.