dakkapel plat dak davos kader 450. Dakkapel van 4 meter of meer. Ruiter Dakkapellen

Kosten dakkapel van 5 meter

Ontdek meer

De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties. Een dakkapel van 5 meter breed bestaat uit twee draaikiepramen en drie of vier vaste ramen. Hiermee realiseert u twee kamers.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel van 4 tot 5 meter?

Afspraak maken
dakkapel plat dak klassiek 450cm. Dakkapel van 4 meter of meer.

Indeling dakkapel 4 tot 5 meter

Bij een dakkapel van 4 tot 5 meter zijn vele verschillende indelingen mogelijk. Met een dakkapel van 4 tot 5 meter creëert u een mooie ruime kamer met veel lichtinval. U kunt er ook voor kiezen om meerdere kamers te creëren. U deelt de dakkapel in zoals u dat wilt.

Wij adviseren u graag in onze vestigingen.

Dakkapel 4 meter met antraciet screen voor zonwering.

Opties dakkapel 4 tot 5 meter

Bij een dakkapel van 4 meter kunt u kiezen voor verschillende opties. In de meeste gevallen hebben de dakkapellen van 4 tot 5 meter 2 draaikiepramen en 2 of 3 vaste ramen. Heeft u aan 1 draaikiepraam genoeg, omdat u 1 kamer gaat maken, dan kan dat uiteraard ook. In dat geval is een extra ventilatierooster wellicht een optie. Daarnaast zijn er nog vele andere opties en accessoires mogelijk bij een dakkapel van 4 meter.

Kosten dakkapel 4 tot 5 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel van 4 tot 5 meter.

  • Dakkapel van 4,00 meter, met 2 draaikiepramen en 2 vaste ramen: vanaf € 8.775,-*

  • Dakkapel van 4,20 meter, met 2 draaikiepramen en 2 vaste ramen: vanaf € 9.044,-*

  • Dakkapel van 4,50 meter, met 2 draaikiepramen en 3 vaste ramen: vanaf € 9.329,-*

Op onze dakkapel kosten pagina krijgt u inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van uw woning zijn van invloed op de prijs.

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.