dakkapel plat dak. Dakkapel van 4 meter of meer. Ruiter Dakkapellen

Kosten dakkapel van 5 meter

De prijs voor een dakkapel van 5 meter ligt tussen de € 8.770 en € 9.650 inclusief plaatsen

Ontdek meer

De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties. Een dakkapel van 5 meter breed bestaat uit twee draaikiepramen en drie of vier vaste ramen. Hiermee realiseer je twee kamers.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel van 4 tot 5 meter?

Afspraak maken
dakkapel plat dak klassiek 450cm. Dakkapel van 4 meter of meer.

Indeling dakkapel 4 tot 5 meter

Bij een dakkapel van 4 tot 5 meter zijn vele verschillende indelingen mogelijk. Met een dakkapel van 4 tot 5 meter creëer je een mooie ruime kamer met veel lichtinval. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere kamers te creëren. Je deelt de dakkapel in zoals jij dat wilt.

Wij adviseren je graag in onze vestigingen.

Dakkapel 4 meter met antraciet screen voor zonwering.

Opties dakkapel 4 tot 5 meter

Bij een dakkapel van 4 meter kun je kiezen voor verschillende opties. In de meeste gevallen hebben de dakkapellen van 4 tot 5 meter 2 draaikiepramen en 2 of 3 vaste ramen. Heb je aan 1 draaikiepraam genoeg, omdat je 1 kamer gaat maken, dan kan dat uiteraard ook. In dat geval is een extra ventilatierooster wellicht een optie. Daarnaast zijn er nog vele andere opties en accessoires mogelijk bij een dakkapel van 4 meter.

Kosten dakkapel 4 tot 5 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel van 4 tot 5 meter.

  • Dakkapel van 4,00 meter, met 2 draaikiepramen en 2 vaste ramen: vanaf € 8.300*

  • Dakkapel van 4,20 meter, met 2 draaikiepramen en 2 vaste ramen: vanaf € 8.490*

  • Dakkapel van 4,50 meter, met 2 draaikiepramen en 3 vaste ramen: vanaf € 8.770*

Op onze dakkapel kosten pagina krijg je inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van jouw woning zijn van invloed op de prijs.

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten jou over de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!