Ruiter Dakkapellen: dakkapel plat dak klassiek 4 meter.

Kosten dakkapel van 4 meter

De prijs voor een dakkapel van 4 meter breed ligt gemiddeld tussen de € 7.930 en € 8.700 inclusief plaatsen.

Ontdek meer

De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties. Een dakkapel van 4 meter breed bestaat uit vier of vijf ramen waarbij je kunt kiezen tussen vaste of draaikiepramen. Hiermee kun je twee kamers realiseren.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel van 3 tot 4 meter?

Afspraak maken
Dakkapel 3 tot 4 meter klassiek

Indeling dakkapel 3 tot 4 meter

Met een dakkapel van 3 tot 4 meter kun je een grote kamer maken of twee kleinere kamers. Kies je er voor de dakkapel te gebruiken voor één kamer, dan krijg je een zee aan licht er ruimte. Je kunt er met een dakkapel vanaf ca. 3,50 meter ook voor kiezen om een kamer te maken en tegelijkertijd meer ruimte te creëren op de voorzolder. Verschillende indelingen zijn mogelijk!

Wij adviseren je graag in onze vestigingen.

Dakkapel afwerken met raamdecoratie. Plissés voor uw dakkapel.

Opties dakkapel 3 tot 4 meter

Zonwering, tripple glas, ventilatieroosters, airconditioning, raamdecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een dakkapel van 3 tot 4 meter! Ga je een slaapkamer, kantoor of badkamer maken, voor elke ruimte hebben wij passende opties en accessoires.

Kosten dakkapel 3 tot 4 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel van 3 tot 4 meter.

  • Dakkapel van 3,00 meter, met 1 draaikiepraam en 2 vaste ramen: vanaf € 7.110*

  • Dakkapel van 3,60 meter, met 2 draaikiepramen en 1 vast raam: vanaf € 7.930*

Op onze dakkapel kosten pagina krijg je inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van jouw woning zijn van invloed op de prijs.

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten jou over de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!