RUIT-houtnerf-blauw_04.jpg

Sierlijst voor uw dakkapel

Afspraak maken

Een sierlijst geeft uw dakkapel een luxe, vaak klassieke, uitstraling. De sierlijst wordt op het boeideel geplaatst en afgewerkt met een daktrim of sierkraal.

Diverse mogelijkheden

Wat voor sierlijst kiest u?

Afspraak maken
Neuslijst_02.jpg

Houten neuslijst

Een houten neuslijst is een sierlijst ter verfraaiing van het houten boeideel. Een houten neuslijst is alleen mogelijk in combinatie met een kraal. De neuslijst wordt optioneel in de grondverf gezet.

Kunststof-sierlijst-houtnerf_02.jpg

Houtlook sierlijst

Dit is een kunststof sierlijst op het boeideel voorzien van houtlook, waarmee u uw dakkapel een andere uitstraling geeft. Een houtlook sierlijst kunt u laten afwerken met zowel een sierkraal als een daktrim en is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren.

Sierkraal_02.jpg

Sierkraal

Wilt u geen sierlijst, maar alleen een sierkraal? Ook dat is mogelijk. In dat geval wordt de dakrand uitgevoerd met een gezette kraal, in plaats van een daktrim. De sierkraal is leverbaar in aluminium of zink.

Gemoffelde-daktrim.png

Gemoffelde daktrim

Standaard werken wij het boeideel van de dakkapel af met een aluminium daktrim. Optioneel kunt u de daktrim laten moffelen in verschillende kleuren. Moffelen is een techniek om aluminium te kleuren en krasbestendig te maken. Hierbij krijgt het aluminium een poedercoating, welke in een oven gehard wordt.

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen