Dakkapel houtnerf blauw met sierlijst.

Sierlijst voor jouw dakkapel

Geef jouw dakkapel een andere uitstraling

Afspraak maken

Een sierlijst geeft jouw dakkapel een luxe, vaak klassieke, uitstraling. De sierlijst wordt op het boeideel geplaatst en afgewerkt met een daktrim of sierkraal.

Diverse mogelijkheden

Wat voor sierlijst kies je?

Afspraak maken
Witte sierlijst of sierkraal op dakkapel.

Houten neuslijst

Een houten neuslijst is een sierlijst ter verfraaiing van het houten boeideel. Een houten neuslijst is alleen mogelijk in combinatie met een kraal. De neuslijst wordt optioneel in de grondverf gezet.

Houtlook sierlijst dakkapel

Houtlook sierlijst

Dit is een kunststof sierlijst op het boeideel voorzien van houtlook, waarmee je jouw dakkapel een andere uitstraling geeft. Een houtlook sierlijst kun je laten afwerken met zowel een sierkraal als een daktrim en is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren.

Dakkapel accessoires: sierkraal en sierlijst

Sierkraal

Wil je geen sierlijst, maar alleen een sierkraal? Ook dat is mogelijk. In dat geval wordt de dakrand uitgevoerd met een gezette kraal, in plaats van een daktrim. De sierkraal is leverbaar in aluminium of zink.

Dakkapel sierlijst: gemoffelde daktrim.

Gemoffelde daktrim

Standaard werken wij het boeideel van de dakkapel af met een aluminium daktrim. Optioneel kun je de daktrim laten moffelen in verschillende kleuren. Moffelen is een techniek om aluminium te kleuren en krasbestendig te maken. Hierbij krijgt het aluminium een poedercoating, welke in een oven gehard wordt.

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten jou over de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Ja, ik wil een online dakkapel inspiratiemagazine ontvangen!

Ons inspiratiemagazine is een absolute aanrader als je nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Wij laten je zien wat een dakkapel met de ruimte en licht op een zolder kan doen. Mogelijk inspireert dit je ook om van een donkere zolder jouw favoriete ruimte te maken. In het magazine komen alle mogelijkheden langs. Denk aan:

  • De keuze voor een type dakconstructie

  • De uitstraling aan de buitenkant, passend bij jouw woning

  • Materiaalkeuze als kunststof, hout, houtlook of zink

  • De extra opties en keuze in accessoires.

Aanvragen