FvD-Ruiter-LR-3490.jpg

Dakkapel advies

Afspraak maken

Voor de meeste dakconstructies heeft Ruiter Dakkapellen een oplossing op maat die allemaal één belangrijk doel gemeen hebben: ze maken uw zolder lichter en ruimer. In onze vestigingen krijgt u een advies op maat. 

Wat past bij uw situatie?

Deskundig advies op maat

Afspraak maken
FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Indeling van de zolder

Wij kijken samen met u naar de gewenste indeling van de zolder; afmetingen van de dakkapel, de dakconstructie, de bouwstijl van de woning en het eventuele vergunningstraject.

In een uitgebreide offerte kunt u thuis alles nog eens rustig nalezen.

_VD_3499.jpg

Dakkapel en dakopbouw opties

Er zijn vele opties om uw dakkapel of dakopbouw precies aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Denk bijvoorbeeld aan draaikiepramen, inbouw van rolluiken, screens, airconditing of raamdecoratie. Al deze opties kunnen we tijdens een afspraak aan u laten zien. Onze specialisten lichten de talloze opties aan u toe.

Bekijk alle opties en accessoires

Bouwtekeningen.png

Foto's en bouwtekeningen

Heeft u foto’s en bouwtekeningen van uw woning? Neem deze mee naar uw afspraak. De adviseur kan dan een zeer nauwkeurige inschatting van de situatie maken en een offerte op maat aanbieden.

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.