Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Over ons

Alles wat u over Ruiter Dakkapellen wilt weten

Over Ruiter Dakkapellen

Hoe is Ruiter Dakkapellen ontstaan? Wat is onze werkwijze en welke service kunt u van ons verwachten? U leest het allemaal op deze pagina!

Geschiedenis

Ruiter dakkapellen is in 1977 opgericht door Niek Ruiter. Vanaf de beginjaren stond Ruiter Dakkapellen al bekend als het bedrijf dat kwaliteit levert en afspraken nakomt. Zo groeide Ruiter Dakkapellen in kennis en ervaring en is inmiddels al weer vele jaren de grootste dakkapellen producent van Nederland. 

 

Geschiedenis

Persoonlijk advies

Ruiter Dakkapellen maakt iedere dakkapel of dakopbouw exact op maat. In de showroom krijgt u daarom ook een advies op maat. Gratis en geheel vrijblijvend! Onze adviseurs beschikken over goede kennis van het product en de bouwkundige aspecten. Door met u mee te denken over de toepassing van de dakkapel, ontvangt u een persoonlijke oplossing.

Advies

Werkwijze

Hoe weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden bij een verbouwing. Gaat dat allemaal wel goed? Zeker wanneer het uw dak betreft. De bescherming tegen weer en wind moet goed zijn. Werk voor een specialist dus! Ruiter Dakkapellen is zo'n specialist.

 

Werkwijze

Service en garantie

Een passende dakkapel uitzoeken bij uw woning is niet niks. Er is heel veel mogelijk en bovendien is de plaatsing een behoorlijke ingreep in uw woning. Laat u volledig ontzorgen door Ruiter Dakkapellen en geniet van onze dakkapel service voor, tijdens en na de aankoop van uw dakkapel. Dan houdt u tijd over om uw gedachten te laten gaan over de inrichting!

Service en garantie