Minirooftop_airco.jpg

Airconditioning voor uw dakkapel

Ontdek meer

Een kamer met dakkapel is in de zomer vaak een warme ruimte. De volautomatische Minirooftop airconditioning zorgt voor een heerlijk koel klimaat en een constante temperatuur in uw kamer op zolder.

Aangenaam koel

Onzichtbare airco voor uw dakkapel

Afspraak maken
FvD-Ruiter-LR-3490.jpg

Mooi vormgeven

De binnen-unit van Minirooftop is mooi vormgegeven. In de designplaat is een slim systeem verwerkt die voor een perfecte luchtcirculatie zorgt waardoor uw dakkapel vlot gekoeld wordt en u geen last heeft van tocht.

De buitenunit is zeer compact en nauwelijks zichtbaar vanaf straatniveau. Verder is het systeem volledig geïntegreerd met uw dakkapel en zijn lelijke leidingen niet nodig.

Dakkapel_kantoor_DT.JPG

Functioneer en slaap optimaal

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor uw functioneren en nachtrust:

  • bij 21°C functioneert de mens op zijn best

  • bij 26°C daalt het functioneren met meer dan 10%

  • bij 29°C is dit zelfs 35%

Uw aanschaf zal u veel plezier bezorgen en een heerlijke koele zolder opleveren waar lekker gewerkt of van een goede nachtrust genoten kan worden.

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen