Stijlvolle Minirooftop Airco in uw dakkapel

Airconditioning voor uw dakkapel

Fluisterstil en modern

Ontdek meer

Een kamer met dakkapel is in de zomer vaak een warme ruimte. De volautomatische Minirooftop airconditioning zorgt voor een heerlijk koel klimaat en een constante temperatuur in uw kamer met dakkapel.

Aangenaam koel

Design airco voor uw dakkapel

Afspraak maken
Dakkapel met inbouw airco in showroom Ruiter Dakkapellen

Mooi vormgegeven

De binnen-unit van Minirooftop is mooi vormgegeven. In de designplaat is een slim systeem verwerkt die voor een perfecte luchtcirculatie zorgt waardoor uw dakkapel vlot gekoeld wordt en u geen last heeft van tocht.

De buitenunit is zeer compact en nauwelijks zichtbaar vanaf straatniveau. Verder is het systeem volledig geïntegreerd met uw dakkapel en zijn lelijke leidingen niet nodig.

Dakkapel inspiratie slaapkamer.

Functioneer en slaap optimaal

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor uw functioneren en nachtrust:

  • bij 21°C functioneert de mens op zijn best

  • bij 26°C daalt het functioneren met meer dan 10%

  • bij 29°C is dit zelfs 35%

Uw aanschaf zal u veel plezier bezorgen en een heerlijke koele zolder opleveren waar lekker gewerkt of van een goede nachtrust genoten kan worden.

Maak een afspraak in onze vestiging

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis adviesgesprek en offerte in onze vestiging. Liever eerst online voorbereiden via een prijslijst, voorbeeldoffertes en een stappenplan? Dat kan ook!

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen