Kleine kunststof dakkapellen naast elkaar.

Ons servicegebied

Benieuwd of wij ook in uw regio dakkapellen plaatsen?

Afspraak maken

Zien waarin u investeert

Droomt u al een tijdje over extra ruimte in huis? Een nieuwe kinderkamer op zolder? In onze dakkapel showrooms is volop ruimte voor nieuwe ideeën en geven we alvast een impressie van wat u allemaal met de ruimtewinst kunt doen. In onze showrooms vindt u diverse Ruiter dakkapel modellen; modern of klassiek, hout of kunststof, met zonwering of climate control. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden waar wij u graag wegwijs in maken. In onze vestigingen staan de dakkapellen op ware grootte opgesteld, waardoor u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden en de extra ruimte.

Bezoek onze vestigingen

Verspreid over heel Nederland hebben wij dakkapel showrooms en verkooppunten. Wij hanteren voor elke regio dezelfde tarieven. U weet meteen waar u aan toe bent, u krijgt duidelijkheid en de hoogste kwaliteit met jarenlange ervaring.

Onze vestigingen

Helaas komen we niet overal...

Woont u in een van onderstaande plaatsen, dan is het helaas niet mogelijk om rechtstreeks bij ons een dakkapel aan te vragen. Wilt u toch graag een dakkapel van Ruiter? Wellicht is er een aannemer bij u in de buurt die u verder kan helpen. Uw aannemer kan de dakkapel bij ons bestellen en zelf plaatsen. In dit geval neemt u dus niet zelf contact op met Ruiter Dakkapellen, maar verloopt al het contact via uw aannemer.