img_5355.JPG

Ons servicegebied

Afspraak maken

Zien waarin u investeert

Droomt u al een tijdje over extra ruimte in huis? Een nieuwe kinderkamer op zolder? In onze dakkapel showrooms is volop ruimte voor nieuwe ideeën en geven we alvast een impressie van wat u allemaal met de ruimtewinst kunt doen. In onze showrooms vindt u diverse Ruiter dakkapel modellen; modern of klassiek, hout of kunststof, met zonwering of climate control. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden waar wij u graag wegwijs in maken. In onze vestigingen staan de dakkapellen op ware grootte opgesteld, waardoor u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden en de extra ruimte.

Dakkapellenwand-Eemnes.jpg

Bezoek onze vestigingen

Verspreid over heel Nederland hebben wij dakkapel showrooms en verkooppunten. Wij hanteren voor elke regio dezelfde tarieven. U weet meteen waar u aan toe bent, u krijgt duidelijkheid en de hoogste kwaliteit met jarenlange ervaring.

Onze vestigingen

Helaas komen we niet overal...

Woont u in een van onderstaande plaatsen, dan is het helaas niet mogelijk om rechtstreeks bij ons een dakkapel aan te vragen. Wilt u toch graag een dakkapel van Ruiter? Wellicht is er een aannemer bij u in de buurt die u verder kan helpen. Uw aannemer kan de dakkapel bij ons bestellen en zelf plaatsen. In dit geval neemt u dus niet zelf contact op met Ruiter Dakkapellen, maar verloopt al het contact via uw aannemer.