ruit-houtnerf-antraciet_09.jpg

Kosten dakkapel groter dan 6 meter

Ontdek meer

De kosten voor een dakkapel van 6 meter breed liggen gemiddeld tussen de €10.752 en €11.617 inclusief plaatsen. Deze dakkapel bestaat uit twee draaikiepramen en 4 vaste ramen. Hiermee realiseert u 2 kamers. De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel groter dan 6 meter?

Afspraak maken
ruit-houtnerf-antraciet_011.jpg

Indeling dakkapel vanaf 6 meter

Bij een dakkapel vanaf 6 meter zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt er meerdere ruimtes mee creëren en uw verdieping precies zo indelen zoals u dat wilt. Een dakkapel samen met uw buren behoort ook tot te mogelijkheden! 

Wij adviseren u graag in onze vestigingen.

Screen-antraciet.png

Wat zijn uw opties?

Bij een dakkapel groter dan 6 meter zijn er vele verschillende opties mogelijk, afhankelijk van de ruimtes die u gaat creëren. Plaats bijvoorbeeld voor de ene ruimte een rolluik, en voor de andere ruimte een sunscreen. Ideaal voor als u een slaapkamer en kantoor gaat maken op zolder. Gaat u de dakkapel samen met de buren plaatsen, dan kunt u beide voor verschillende opties kiezen. Alles is mogelijk!

Voor elke ruimte hebben wij passende opties en accessoires.

Kosten voor een grote dakkapel vanaf 6 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel vanaf 6 meter.

  • Dakkapel van 6,00 meter, met 2 draaikiepramen en 4 vaste ramen: vanaf € 10.752,-

Op onze dakkapel kosten pagina krijgt u inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van uw woning zijn van invloed op de prijs.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.