Zwarte dakkapel 6 meter met houtnerf, buitenaanzicht op een zwart dak. Grote dakkapel met plat dak.

Kosten dakkapel groter dan 6 meter

De prijs voor een dakkapel van 6 meter ligt gemiddeld tussen de € 9.710 en € 10.630 inclusief plaatsen.

Ontdek meer

De kosten voor een dakkapel van 6 meter breed liggen gemiddeld tussen de € 9.710 en € 10.630 inclusief plaatsen. Deze dakkapel bestaat uit twee draaikiepramen en 4 vaste ramen. Hiermee realiseer je 2 kamers. De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel groter dan 6 meter?

Afspraak maken
Zwarte dakkapel vanaf 6 meter, met houtnerf op zwart dak. Zwarte rolluik voor het raam voor zonwering.

Indeling dakkapel vanaf 6 meter

Bij een dakkapel vanaf 6 meter zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt er meerdere ruimtes mee creëren en jouw verdieping precies zo indelen zoals je dat wilt. Een dakkapel samen met jouw buren behoort ook tot te mogelijkheden! 

Wij adviseren je graag in onze vestigingen.

Dakkapel 4 meter met antraciet screen voor zonwering.

Wat zijn jouw opties?

Bij een dakkapel groter dan 6 meter zijn er vele verschillende opties mogelijk, afhankelijk van de ruimtes die je gaat creëren. Plaats bijvoorbeeld voor de ene ruimte een rolluik, en voor de andere ruimte een sunscreen. Ideaal voor als je een slaapkamer en kantoor gaat maken op zolder. Ga je de dakkapel samen met de buren plaatsen, dan kun je beide voor verschillende opties kiezen. Alles is mogelijk!

Voor elke ruimte hebben wij passende opties en accessoires.

Kosten voor een grote dakkapel vanaf 6 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel vanaf 6 meter.

  • Dakkapel van 6,00 meter, met 2 draaikiepramen en 4 vaste ramen: vanaf € 9.710

Op onze dakkapel kosten pagina krijg je inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van jouw woning zijn van invloed op de prijs.

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten jou over de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!