Zwarte dakkapel 6 meter met houtnerf, buitenaanzicht op een zwart dak. Grote dakkapel met plat dak.

Kosten dakkapel groter dan 6 meter

De prijs voor een dakkapel van 6 meter ligt gemiddeld tussen de €10.752 en €11.617 inclusief plaatsen.

Ontdek meer

De kosten voor een dakkapel van 6 meter breed liggen gemiddeld tussen de €10.752 en €11.617 inclusief plaatsen. Deze dakkapel bestaat uit twee draaikiepramen en 4 vaste ramen. Hiermee realiseert u 2 kamers. De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van o.a. de dakschuinte, het model, hoogte, breedte en de gekozen opties.

Wat zijn de mogelijkheden

Een dakkapel groter dan 6 meter?

Afspraak maken
Zwarte dakkapel vanaf 6 meter, met houtnerf op zwart dak. Zwarte rolluik voor het raam voor zonwering.

Indeling dakkapel vanaf 6 meter

Bij een dakkapel vanaf 6 meter zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt er meerdere ruimtes mee creëren en uw verdieping precies zo indelen zoals u dat wilt. Een dakkapel samen met uw buren behoort ook tot te mogelijkheden! 

Wij adviseren u graag in onze vestigingen.

Dakkapel 4 meter met antraciet screen voor zonwering.

Wat zijn uw opties?

Bij een dakkapel groter dan 6 meter zijn er vele verschillende opties mogelijk, afhankelijk van de ruimtes die u gaat creëren. Plaats bijvoorbeeld voor de ene ruimte een rolluik, en voor de andere ruimte een sunscreen. Ideaal voor als u een slaapkamer en kantoor gaat maken op zolder. Gaat u de dakkapel samen met de buren plaatsen, dan kunt u beide voor verschillende opties kiezen. Alles is mogelijk!

Voor elke ruimte hebben wij passende opties en accessoires.

Kosten voor een grote dakkapel vanaf 6 meter

Wij maken al onze dakkapellen op maat. Elke woning is anders en iedereen heeft andere wensen met betrekking tot bekleding, opties en accessoires. Wij kunnen echter wel een indicatie geven van de prijs van een dakkapel vanaf 6 meter.

  • Dakkapel van 6,00 meter, met 2 draaikiepramen en 4 vaste ramen: vanaf € 10.752,-

Op onze dakkapel kosten pagina krijgt u inzicht in alle modellen inclusief vanaf prijzen.


*Bij deze vanaf prijzen gaan we uit van een dakschuinte van 45 graden en HPL bekleding. Onder andere de dakschuinte, bekleding, uitbreiding met opties en accessoires en de constructie van uw woning zijn van invloed op de prijs.

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Maak een afspraak in onze vestiging

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis adviesgesprek en offerte in onze vestiging. Liever eerst online voorbereiden via een prijslijst, voorbeeldoffertes en een stappenplan? Dat kan ook!