EPDM dakbedekking opgerold door Ruiter Dakkapellen medewerker.

De hoogste waterdichtheid

EPDM dakbedekking dakkapel

Ontdek meer

Levensduur van 50 jaar

Bij platte daken zijn de dakkapellen altijd voorzien van een EPDM dakbedekking.

De waterdichtheid van dakkapellen is voor een groot deel afhankelijk van de dakbedekking. De EPDM dakbedekking bij Ruiter Dakkapellen is bestendig tegen alle weersomstandigheden en heeft een levensduur tot wel  50 jaar. EPDM is van hoge kwaliteit en heeft weinig onderhoud.

Er zijn aanbieders die Bitumen dakbedekking toepassen in plaats van EPDM. Bitumen moet op uw dak gebrand worden en heeft een beperkte levensduur.

Professionele verwerking

EPDM is een klasse-A materiaal, dat deskundig verwerkt moet worden om zijn sterke eigenschappen tot recht te laten komen. Ruiter Dakkapellen past de EPDM dakbedekking professioneel en naadloos toe. We bedekken uw dakkapel, prefab in de fabriek onder ideale omstandigheden. Dit is essentieel voor een goede werking van de lijm en levensduur van uw dakbedekking en dus ook uw dakkapel.

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten jou over de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Ja, ik wil een online dakkapel inspiratiemagazine ontvangen!

Ons inspiratiemagazine is een absolute aanrader als je nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Wij laten je zien wat een dakkapel met de ruimte en licht op een zolder kan doen. Mogelijk inspireert dit je ook om van een donkere zolder jouw favoriete ruimte te maken. In het magazine komen alle mogelijkheden langs. Denk aan:

  • De keuze voor een type dakconstructie

  • De uitstraling aan de buitenkant, passend bij jouw woning

  • Materiaalkeuze als kunststof, hout, houtlook of zink

  • De extra opties en keuze in accessoires.

Aanvragen