Dakbedekking-min.jpg

De hoogste waterdichtheid

EPDM dakbedekking dakkapel

Ontdek meer
Een levensduur tot wel 50 jaar

Levensduur van 50 jaar

Bij platte daken zijn de dakkapellen altijd voorzien van een EPDM dakbedekking.

De waterdichtheid van dakkapellen is voor een groot deel afhankelijk van de dakbedekking. De EPDM dakbedekking bij Ruiter Dakkapellen is bestendig tegen alle weersomstandigheden en heeft een levensduur tot wel  50 jaar. EPDM is van hoge kwaliteit en heeft weinig onderhoud.

Er zijn aanbieders die Bitumen dakbedekking toepassen in plaats van EPDM. Bitumen moet op uw dak gebrand worden en heeft een beperkte levensduur.

Professionele verwerking

EPDM is een klasse-A materiaal, dat deskundig verwerkt moet worden om zijn sterke eigenschappen tot recht te laten komen. Ruiter Dakkapellen past de EPDM dakbedekking professioneel en naadloos toe. We bedekken uw dakkapel, prefab in de fabriek onder ideale omstandigheden. Dit is essentieel voor een goede werking van de lijm en levensduur van uw dakbedekking en dus ook uw dakkapel.

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.

FvD-Ruiter-LR-3723.jpg

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen