Kleine kunststof dakkapellen naast elkaar.

De mooiste materialen

Trespa en HPL dakkapel

Ontdek meer

Een kunststof dakkapel van Ruiter is duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor u jarenlang geniet van extra wooncomfort.

Persoonlijk en blijvend mooi

Kunststof dakkapel met Trespa®

Kunststof dakkapel wit, gemonteerd. Onderhoud om wit schoon te houden.

Volledig personaliseren

Trespa® is in bijna iedere kleur leverbaar, van effen kleuren tot en met metalic en houtlook. Trespa® staat bekend om zijn kleuren, design en de duurzaamheid van het materiaal.  U kunt uw Ruiter dakkapel volledig personaliseren naar eigen smaak.

  • Strakke Trespa® bekleding

  • Extreem weersbestendig

  • Kleurecht

  • In veel kleuren leverbaar

  • 10 jaar garantie

Verholen goot dakkapel.

Sterke lijmverbinding

Trespa®/volkern buitenbekleding wordt op iedere kunststof Ruiter dakkapel in de fabriek bevestigd. Dit gebeurt bij ideale temperatuur en luchtvochtigheid, met oersterke polymeerlijm in combinatie met een mimimaal aantal schroeven. De lijmverbinding is sterker dan de Trespa® beplating zelf en hiermee bent u verzekerd van kwalitatief het sterkste maar ook het mooiste resultaat.

Het Trespa wordt gezaagd door Ruiter Dakkapellen in de fabriek.

Deskundig verwerkt

Goed materiaal is natuurlijk pas echt goed, als het ook deskundig wordt verwerkt. Dat geldt ook voor Trespa®. Wij zagen het Trespa® in onze geautomatiseerde zagerij, waardoor iedere zaagsnede mooi, strak en vrij van kartels en bramen is.

De Trespa® buitenschil wordt in optimale condities geprefabriceerd verwerkt en geventileerd gemonteerd. Voorzien van voldoende dilatatievoegen en op de juiste plaatsen de juiste beschermfolies.

Maak een afspraak in onze vestiging

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis adviesgesprek en offerte in onze vestiging. Liever eerst online voorbereiden via een prijslijst, voorbeeldoffertes en een stappenplan? Dat kan ook!

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen