Kleine kunststof dakkapellen naast elkaar.

De mooiste materialen

Trespa en HPL dakkapel

Ontdek meer

Een kunststof dakkapel van Ruiter is duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor je jarenlang geniet van extra wooncomfort.

Persoonlijk en blijvend mooi

Kunststof dakkapel met Trespa®

Kunststof dakkapel wit, gemonteerd. Onderhoud om wit schoon te houden.

Volledig personaliseren

Trespa® is in bijna iedere kleur leverbaar, van effen kleuren tot en met metalic en houtlook. Trespa® staat bekend om zijn kleuren, design en de duurzaamheid van het materiaal.  Je kunt jouw Ruiter dakkapel volledig personaliseren naar eigen smaak.

  • Strakke Trespa® bekleding

  • Extreem weersbestendig

  • Kleurecht

  • In veel kleuren leverbaar

  • 10 jaar garantie

Verholen goot dakkapel.

Sterke lijmverbinding

Trespa®/volkern buitenbekleding wordt op iedere kunststof Ruiter dakkapel in de fabriek bevestigd. Dit gebeurt bij ideale temperatuur en luchtvochtigheid, met oersterke polymeerlijm in combinatie met een mimimaal aantal schroeven. De lijmverbinding is sterker dan de Trespa® beplating zelf en hiermee ben je verzekerd van kwalitatief het sterkste maar ook het mooiste resultaat.

Het Trespa wordt gezaagd door Ruiter Dakkapellen in de fabriek.

Deskundig verwerkt

Goed materiaal is natuurlijk pas echt goed, als het ook deskundig wordt verwerkt. Dat geldt ook voor Trespa®. Wij zagen het Trespa® in onze geautomatiseerde zagerij, waardoor iedere zaagsnede mooi, strak en vrij van kartels en bramen is.

De Trespa® buitenschil wordt in optimale condities geprefabriceerd verwerkt en geventileerd gemonteerd. Voorzien van voldoende dilatatievoegen en op de juiste plaatsen de juiste beschermfolies.

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten jou over de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen

Ja, ik wil een online dakkapel inspiratiemagazine ontvangen!

Ons inspiratiemagazine is een absolute aanrader als je nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Wij laten je zien wat een dakkapel met de ruimte en licht op een zolder kan doen. Mogelijk inspireert dit je ook om van een donkere zolder jouw favoriete ruimte te maken. In het magazine komen alle mogelijkheden langs. Denk aan:

  • De keuze voor een type dakconstructie

  • De uitstraling aan de buitenkant, passend bij jouw woning

  • Materiaalkeuze als kunststof, hout, houtlook of zink

  • De extra opties en keuze in accessoires.

Aanvragen