Dakkapel garantie. Kinderen spelend bij dakkapel.

Garantie en nazorg

Verzekerd van jarenlang extra wooncomfort

Informatie

Jouw Ruiter dakkapel is gemaakt met bijna 50 jaar vakmanschap. Kwaliteit waar we trots op zijn, garantie op geven en zorg voor dragen. Ook na de oplevering!
Hier lees je wat je van ons mag verwachten.

Dakkapel garantie. Ruiter Dakkapellen medewerkers op kantoor.

Afdeling Nazorg

De afdeling Nazorg zorgt dat je een tevreden klant blijft. De dag na oplevering of zelfs vele jaren later. Met een Ruiter dakkapel beloven wij je jarenlang extra wooncomfort. Heb je een vraag? Stel deze gerust via het serviceformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Serviceformulier

10 jaar garantie

Op de constructie, dak, kozijn en buitenbekleding van de dakkapel krijg je 10 jaar garantie. Daarnaast krijg je ook garantie op andere onderdelen van de dakkapel. Voor een aantal onderdelen volgen wij de garantietermijnen van de leveranciers. Welke voor jou van toepassing zijn, is afhankelijk van de door jou te maken keuzes. Onze adviseurs vertellen je hier graag alles over. 

Wijzigingen garantievoorwaarden

In ons bijna 50 jarig bestaan zijn onze garantievoorwaarden wel eens veranderd. Wil je weten welke garantievoorwaarden op jou als bestaande klant van toepassing zijn? Controleer dan de voorwaarden die je bij aanschaf van jouw dakkapel hebt ontvangen. Bij twijfel kun je contact opnemen met onze serviceafdeling via [email protected]

Samenwerkingen op hoog niveau

Bij de keuze van onze toeleveranciers kiezen we voor partners die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren als wij zelf. In de loop der jaren hebben we voor materialen zoals kunststofprofielen, zijwangbekleding, rabatdelen, ventilatieroosters, dakafdichting en elektrische zonneschermen een hecht samenwerkingsverband opgebouwd met onder andere Trespa, Keralit, Ducoton, Firestone en Somfy. Uiteraard kun je al deze producten ook bekijken in een van de vestigingen van Ruiter Dakkapellen.

Voorbereiden kopen dakkapel

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over garantie, onderhoud of nazorg? Of heb je een vraag over een heel ander onderwerp?

Wellicht vind je het antwoord hier:

Veelgestelde vragen

Een Ruiter dakkapel geeft jaren extra woonplezier. Om de levensduur van jouw dakkapel te verlengen is onderhoud aan te raden. Op deze pagina vind je tips en meer informatie over onderhoud, mogelijke problemen en oplossingen.

Onderhoud en handleidingen

Garantie aanvraag

Ruiter Dakkapellen houdt rekening met de lange termijn. Een dakkapel geeft jaren woonplezier, maar mocht er onverhoopt toch een complicatie optreden dan kun je hier een garantie aanvraag doen: