Dakkapel garantie. Kinderen spelend bij dakkapel.

Garantie en nazorg

Verzekerd van jarenlang extra wooncomfort

Informatie

Uw Ruiter dakkapel is gemaakt met meer dan 45 jaar vakmanschap. Kwaliteit waar we trots op zijn, garantie op geven en zorg voor dragen. Ook na de oplevering!
Hier leest u wat u van ons mag verwachten.

Dakkapel garantie. Ruiter Dakkapellen medewerkers op kantoor.

Afdeling Nazorg

De afdeling Nazorg zorgt dat u een tevreden klant blijft. De dag na oplevering of zelfs vele jaren later. Met een Ruiter dakkapel beloven wij u jarenlang extra wooncomfort. Heeft u een vraag? Stel deze gerust via het serviceformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Serviceformulier

10 jaar garantie

Op de constructie, dak, kozijn en buitenbekleding van de dakkapel krijgt u 10 jaar garantie. Daarnaast krijgt u ook garantie op andere onderdelen van de dakkapel. Voor een aantal onderdelen volgen wij de garantietermijnen van de leveranciers. Welke voor u van toepassing zijn, is afhankelijk van de door u te maken keuzes. Onze adviseurs vertellen u hier graag alles over. 

Wijzigingen garantievoorwaarden

In ons ruim 45 jarig bestaan zijn onze garantievoorwaarden wel eens veranderd. Wilt u weten welke garantievoorwaarden op u als bestaande klant van toepassing zijn? Neem dan contact op met onze serviceafdeling via [email protected]

Samenwerkingen op hoog niveau

Bij de keuze van onze toeleveranciers kiezen we voor partners die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren als wij zelf. In de loop der jaren hebben we voor materialen zoals kunststofprofielen, zijwangbekleding, rabatdelen, ventilatieroosters, dakafdichting en elektrische zonneschermen een hecht samenwerkingsverband opgebouwd met onder andere Trespa, Keralit, Ducoton, Firestone en Somfy. Uiteraard kunt u al deze producten ook bekijken in een van de vestigingen van Ruiter Dakkapellen.

Voorbereiden kopen dakkapel

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over garantie, onderhoud of nazorg? Of heeft u een vraag over een heel ander onderwerp?

Wellicht vindt u het antwoord hier:

Veelgestelde vragen

Garantie aanvraag

Ruiter Dakkapellen houdt rekening met de lange termijn. Een dakkapel geeft jaren woonplezier, maar mocht er onverhoopt toch een complicatie optreden dan kunt u hier een garantie aanvraag doen: