Luxtra of Veklux dakraam in dak plaatsen.

Dakkapel of Velux dakraam plaatsen?

Kiest u voor een dakkapel of Velux / Luxtra dakraam?

Dakraam offerte aanvragen

Wilt u meer lichtinval op zolder en de mogelijkheid om de zolder te ventileren? Met een Velux of Luxtra dakraam is dit snel gerealiseerd. Bij Ruiter bent u aan het goede adres als het gaat om dakkapellen en dakopbouwen maar ook over Velux dakramen kunnen wij u meer vertellen. 

Wat zijn de voordelen van een dakkapel?

Met een dakkapel creëert u niet alleen meer licht en ruimte op uw zolder, het is ook nog eens een goede investering! Met een dakkapel vergroot u de effectieve woonoppervlakte en krijgt uw woning meer inhoud. Daarbij voldoet een Ruiter dakkapel aan de hoogste isolatienormen waardoor u zelfs energiekosten bespaart én uw woning een hoger energielabel krijgt. Al deze factoren zorgen ervoor dat uw woning meer waard wordt. Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen doet u dus een waardevaste investering in de toekomst!

Wat zijn de voordelen van een Velux dakraam?

Wilt u meer lichtinval op zolder en de mogelijkheid om de zolder te ventileren? Met een Velux dakraam is dit snel gerealiseerd. Bij Ruiter bent u aan het goede adres als het gaat om dakkapellen en dakopbouwen maar ook over dakramen kunnen wij u meer vertellen. Een dakraam biedt veel voordelen, maar heeft als nadeel dat er geen extra sta- en loopruimte wordt gecreëerd. Een dakkapel creëert die ruimte wel. Heeft u interesse in een dakraam? Vraag dan via dit formulier een offerte aan voor een Velux dakraam.

Velux dakramen laten plaatsen

Via onze dakramen partner heeft u de keuze uit de volgende twee dakraam-lijnen van Velux:

  • Velux dakraam heeft houten- ,wit afgelakte- en kunststof dakramen in alle denkbare maten. Ook is het mogelijk deze dakramen te koppelen, zowel boven elkaar als naast elkaar. Velux levert naast tuimeldakramen ook dakramen die aan de bovenkant scharnieren (uitzet tuimelvensters). De mogelijkheid bestaat om de dakramen én raamdecoratie elektrisch te bedienen, zowel met netstroom als op zonne-energie. Velux dakramen zijn standaard voorzien van een ventilatierooster.

  • Luxtra dakraam is een goedkopere lijn dakramen, maar wel met de Velux kwaliteit. Luxtra heeft de 7 meest gangbare maten van Velux. De dakramen zijn verkrijgbaar in hout en kunststof. Luxtra ramen openen door middel van een greepje aan de onderzijde van het dakraam. U heeft keuze tussen een Luxtra standaard dakraam of een Comfort versie. Deze laatste heeft een ventilatierooster.

Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Dakkapel modellen

Modellen