Duurzame materialen Ruiter Dakkapellen.

De slimste innovaties

Hoe kunnen we elke dag de beste dakkapellen van Nederland maken?

Afspraak maken

De slimste innovaties

"Ik vind het inspireren me te verdiepen in de laatste technologische ontwikkelingen. Zowel op de fiets, als op mijn werk."

Rick Coreelmont is directielid bij Ruiter Dakkapellen. Als hij niet aan het werk is, is hij aan het mountainbiken. In deze video vertelt hij wat mountainbaiken en dakkapellen met elkaar gemeen hebben. 

Streven naar perfectie
"Fietsen is een echte tech-sport, fietsinnovaties volgen elkaar in rap tempo op. Alles is in ontwikkeling. Bij Ruiter Dakkapellen is het eigenlijk niet anders. Elke dag zijn we bezig de dakkapellen nóg innovatiever te maken. En dat doen we al 40 jaar. We stellen ons continue de vraag, hoe kunnen we elke dag de beste dakkapellen van Nederland maken?"

Premium materialen
"Dat bereiken we met de keuze van de materialen én de wijze van verwerking. Deze twee samen maken een topproduct."

Modernste technologieën
"De ontwikkelingen in kunststof zijn heel hard gegaan. Wij maken kunststof dakkapellen die er echt uitzien als houten dakkapellen. We combineren echte ambacht, met de modernste technologieën. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je toekomstige zolder er uit komt te zien? Nu heb je in onze showrooms de mogelijkheid om dit met behulp van virtual reality te bekijken."

Professionele teams
"Ons doel is om elke dag weer een dakkapel te maken die stormvast is, comfortabel, luchtdicht, waterdicht en UV-bestendig. Een meerwaarde voor nu en voor straks."

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Laat u inspireren

Ervaar zelf de voordelen van een dakkapel in een showroom bij u in de buurt.

Onze vestigingen