bm-amsterdam-noord-3-2022_dsc0057-scaled.jpg

Project dakkapellen

Voor projecten van meer dan 5 dakkapellen bouwen en plaatsen wij seriematig dakkapellen. In opdracht van woningcorporaties, institutionele beleggers, aannemers en onderhoudsbedrijven vervangen wij verouderde dakkapellen voor nieuwe, duurzame, prefab dakkapellen.

Dakkapel projecten met seriematige plaatsing

Voor projecten bouwen en plaatsen wij seriematig dakkapellen. Door onze efficiënte productie methodes, volume inkoop van materiaal en een strakke planning in de uitvoering hebben wij ons kunnen bewijzen als professionele bouwpartner in de zakelijke markt. In opdracht van woningcorporaties, institutionele beleggers, aannemers en onderhoudsbedrijven vervangen wij slechte en verouderde dakkapellen door nieuwe prefab exemplaren.

Grootschalig onderhoud

In grootschalig onderhoud van bewoonde complexen hebben wij veel expertise. Op projecten zijn onze plaatsingsploegen volledig selfsupporting en hebben wij altijd een hoofduitvoerder als direct aanspreekpunt. Onze projectleiders onderhouden de interne en externe communicatie.

Lean bouwen

De grootste efficiëntie halen wij uit het lean bouwen in samenwerking met onze bouwpartners. In een vroegtijdige fase zijn wij betrokken voor een lean planning van het bouwproces waarbij iedere verspilling in tijd en materiaal wordt tegen gegaan. Hierdoor gaat de kwaliteit van het product omhoog en de kosten omlaag. Beide gevolgen zijn zowel voor de opdrachtgever als voor ons bedrijf van belang, zeker in een tijd dat marges onder druk staan en er goed op de kosten moet worden gelet.

Productie_fabriek-3.png

Dakkapel producent

Ruiter Dakkapellen heeft een eigen dakkapellen fabriek en produceert de dakkapellen op meer dan 10.000 vierkante meter.

Productie
Dakkapellen_fabriek-Ursem.png

Leveringsvormen

Ruiter Dakkapellen Zakelijk levert uw dakkapellen zoals u dat wilt.

Leveringsvormen
RUIT-special-metaal-zink_03.jpg

Business 2 Business

Bekijk hier de verschillende projecten die zijn uitgevoerd in opdracht van zakelijke klanten.

Referenties
Bouwtekeningen.png

Contact

De professionals van Ruiter Projecten staan u graag te woord.

Bel met 088 4321 180* of mail naar [email protected]


​* Dit telefoonnummer is voor zakelijke klanten. Bent u particulier en wilt u meer informatie? Kijk dan a.u.b. op de pagina Vestigingen