Duurzame materialen Ruiter Dakkapellen.

De hoogste waterdichtheid

Als iets waterdicht moet zijn, dan zijn het wel onze dakkapellen

Afspraak maken

De hoogste waterdichtheid

"Ik ben dol op water, maar ik wil wel dat het buiten onze dakkapellen blijft."

Dyana Chu werkt bij Ruiter Dakkapellen op de afdeling Back-office. In haar vrije tijd is ze altijd op of in het water te vinden. In deze video vertelt zij wat haar hobby en haar werk met alkaar gemeen hebben. 

100% waterdicht

"Als ik aan het kajakken ben, is het van groot belang dat mijn spullen droog blijven. Met de juiste uitrusting houd ik het water buiten. Op mijn werk is het eigenlijk niet anders. Als íets waterdicht moet zijn, dan zijn het wel onze dakkapellen. We besteden daar heel veel aandacht aan."

De beste dakbedekking

"Waar we ook veel aandacht aan besteden, zijn de materialen die we gebruiken. We maken bijvoorbeeld gebruik van EPDM dakbedekking. Een synthetisch rubbermembraam met de levensduur van wel 50 jaar."

Ideale condities

"We verlijmen de dakbedekking bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid binnen in de fabriek. Dit kan het hele jaar door, ideaal."

Innovatieve constructie

"We hebben te maken met water aan de buitenkant van de dakkapel, maar ook aan de binnenkant. Dit noemen we condens. Goede isolatie is daarbij essentieel. En door de juiste dakkapelconstructie wordt het water goed afgevoerd."

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Laat u inspireren

Ervaar zelf de voordelen van een dakkapel in een showroom bij u in de buurt.

Onze vestigingen