dakkapel-over-meerdere-woningen.png

Overige modellen

Ontdek meer

Een dakkapel samen met de buren, borstwering voor extra sta hoogte of bent u op zoek naar iets speciaal, zoals glas in de zijwangen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Ruiter Dakkapellen.

Overige modellen

ruit-houtnerf-wit_17.jpg

Dubbele dakkapel

Creëert u met één dakkapel niet voldoende ruimte in uw woning? Of wilt u samen met de buren een dakkapel? Dan kunt u kiezen voor een dubbele dakkapel.

ruit-special-volkern-antraciet_01.jpg

Dakkapel zijwang glas

Nog meer lichtinval op zolder wordt gerealiseerd met een dakkapel met glas in de zijwangen. Zijwang glas geeft een exclusieve uitstraling aan uw dakkapel. 

dakkapel-borstwering.png

Dakkapel met borstwering

Meer netto vloeroppervlak en meer stahoogte creëert u met een extra hoge dakkapel met borstwering.

uitzettuimelvenster_dakraam.jpg

Dakraam

Wilt u meer lichtinval op zolder en de mogelijkheid om de zolder te ventileren? Met een dakraam is dit snel gerealiseerd.

ruit-houtnerf-antraciet_02.jpg

Dakkapel met flauw dak

Ook voor een flauw dak hebben wij een passende dakkapel oplossing. Op basis van de dakschuinte en hoogte wordt bepaald of de dakkapel in 1 geheel gebouwd kan worden.

Bij een flauw dak, kan het voorkomen dat de dakkapel te breed wordt om in 1 geheel te vervoeren. In dat geval wordt de dakkapel een zogeheten 'koppelaar'. Wij bouwen de dakkapel dan in 2 delen en monteren deze op het dak aan elkaar.

ruit-special-houtnerf-wit_02.jpg

Extra brede dakkapel

Zelfs een dakkapel van 30 meter breed, die een heel woonblok van meer ruimte voorziet, behoort tot de mogelijkheden.

Een fraaie oplossing voor een stijlvol en rustig aanzicht in de wijk. Ook een dakkapel van dergelijk formaat, plaatsen wij in 1 dag; minimale overlast voor alle buren.

ruit-special-volkern-grijs_04.jpg

Schuin front

Dit bijzondere model heeft een overhellend front waardoor een luifel wordt gecreëerd.

Dit voorbeeld is een strakke, moderne dakkapel met een horizontale kozijnconstructie. De kalf in het raam zorgt voor een bijzondere vlakverdeling.

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.

Materiaal buitenbekleding

dakkapel_hpl.png

Kunststof dakkapel

Kies voor duurzaamheid en gemak met duurzame kunststof bekleding en hoogwaardige kunststof kozijnen. Dan bent u jarenlang verzekerd van een kwalitatieve, onderhoudsarme kunststof dakkapel.

klassiek_2_400x500.png

Houtlook dakkapel

Natuurlijke uitstraling, minimaal onderhoud, wel de karakteristieke uitstraling van hout. Onze kunststof dakkapel met houtlook kozijn en bekleding, is niet van echt hout te onderscheiden.

Dakkapel van hout

Ambachtelijk houtwerk bewerkt door vakmensen. Onze dakkapel van hout is bekleed met duurzaam en vormvast red cedar. Voor een landelijke uitstraling kunt u kiezen voor bijv. een sierlijke neuslijst.

dakkapel-zink.jpg

Zinken dakkapel

Zinken dakkapellen worden vaak gekozen omdat het een duurzame, weerbestendige en lichte oplossing is. Door de toepassing van zink, creëer je een stijlvolle en moderne uitvoering.

zinken-dakkapel-bekleding.jpg

Zink en kunststof

Combineer materialen voor een compleet eigen uitstraling, zoals in dit voorbeeld zink en kunststof.

Vestiging-Cruquius_1.png

Afspraak

Welk materiaal heeft uw voorkeur? In onze vestigingen krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

Accessoires

Uw dakkapel kan geheel naar wens uitgebreid worden met diverse opties en accessoires. De samenstelling van iedere dakkapel stemmen wij volledig af op uw wensen en specifieke situatie.

FvD-Ruiter-LR-3490.jpg

Airconditioning

In de zomer kan het erg warm worden op zolder. De airconditioning van Minirooftop die wij bij uw dakkapel kunnen leveren, is een perfecte oplossing voor een optimale klimaat.

kozijn-en-glas.png

Brandwerend glas

Brandwerend glas van Pyroguard houdt vlammen 30 minuten tegen. In sommige situaties is dergelijk glas verplicht.

glas-met-roeden.png

Glas met roeden

Wilt u een landelijke uitstraling? Bij houten kozijnen zijn roeden tussen of roeden op het glas leverbaar. Bij kunststof kozijnen kunnen we roeden tussen het glas leveren.

_VD_3499.jpg

HR++ glas

HR++ staat voor Hoog-Rendements glas met gasvulling. Het is dubbelglas met extra warmte-reflecterende laag. Ook leverbaar als Satin-glas.

insectenhor.jpg

Insectenhor

Aluminium inzet insectenhor voor kunststof draaikiepraam. Eenvoudig van binnenuit te plaatsen en weg te nemen. In diverse RAL-kleuren.

Jaloezieën

Kiest u voor jaloezieën in een frame of tussen het glas? Beschikbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Ook qua raamdecoratie zijn er vele mogelijkheden!

Plissés

Breng sfeer aan in uw dakkapel. Stoffen plissés zijn stijlvol en passend bij elk interieur, door de grote verscheidenheid in kleuren en uitvoeringen. Gemonteerd in een frame, of tussen het glas. De keuze is aan u!

Rolluik

Verduisterende en isolerende werking, geïntegreerd achter het boeideel van de dakkapel. Het rolluik wordt elektrisch bediend met een draadloze wandschakelaar of met afstandsbediening.

Screen-antraciet.png

Screens

Onze screens worden aan de buitenkant van de dakkapel geplaatst. Het zipscreen wordt geïntegreerd achter het boeideel en is elektrisch bedienbaar met een draadloze wandschakelaar of met afstandsbediening. Leverbaar in diverse kleuren.

Sierlijst

Een houten boeideel kunt u verfraaien met een sierlijst en sierkraal van aluminium of zink. Een sierlijst geeft uw dakkapel een luxe, vaak klassieke, uitstraling. De sierlijst wordt op het boeideel geplaatst en afgewerkt met een daktrim of sierkraal.

Kozijnen

Kiest u voor kozijnen van hout of kunststof? Met de kunststof kozijnen uit onze eigen kozijnenfabriek bent u verzekerd van een hoogwaardig en onderhoudsvrij kozijn. Standaard zijn kozijnen met verdiept, glad profiel in crème-wit of wit.

ventilatierooster_03.jpg

Ventilatierooster

Met ventilatieroosters wordt de lucht voortdurend ververst en verliest u de minste energie. In diverse RAL-kleuren leverbaar.

Verholen goot

De verholen goot ligt onder de dakpannen, langs de zijwangen van uw dakkapel en geeft daardoor een luxe uitstraling aan uw dakkapel.

FvD-Ruiter-HR-5821.jpg

Afspraak maken

Ontdek alle opties en accessoires in een van onze vestigingen. Maak een afspraak voor deskundig en persoonlijk advies.

Dakkapellenwand-Eemnes.jpg

De voordelen van Ruiter Dakkapellen

  • Ruim 45 jaar ervaring; wij plaatsen honderden dakkapellen per maand

  • Vrijblijvend adviesgesprek in onze vestigingen; wij maken een offerte o.b.v. uw wensen

  • Prefabricage in onze eigen dakkapellen fabriek

  • Ruimschoots binnen 1 dag geplaatst!

  • Uitgebreid assortiment van de beste materialen

  • Een toekomstbestendige dakkapel; laat u informeren over levensduur, duurzaamheid, isolatie, zonnepanelen, waterdichtheid

Wilt u zien wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? In onze vestigingen bekijkt u onze dakkapellen op ware grootte:

Afspraak maken