Prefab dakkapellen showroom Leeuwarden. Dakkapel met zonwering.

Wat komt er allemaal bij kijken?

De adviseur maakte echt het verschil

Afspraak maken

Verbouwen over verhuizen? Claire en haar man twijfelden

Claire en haar man zijn erg gehecht aan hun huis, ze houden van de buurt. Met de komst van hun tweede kind, vroegen zij zich af of ze wel genoeg ruimte hadden. Ze hebben erg getwijfeld wat ze moesten doen, verbouwen of verhuizen? Uiteindelijk hebben ze er voor gekozen om in hun eigen vertrouwde huis te blijven wonen, maar wel met een dakkapel op zolder. Zodat ze twee kamers konden creëren. In deze video vertellen ze over hoe zij het traject met Ruiter Dakkapellen hebben ervaren.

De beste kwaliteit en persoonlijk advies

"We zijn ons eerst gaan oriënteren. Veel informatie gelezen, websites bekeken. We hadden echt een wensenlijstje. Een dakkapel moet tientallen jaren meegaan, dus we zijn echt voor kwaliteit gegaan. Ruiter Dakkapellen maakte hierin echt het verschil. De adviseur heeft ons helemaal bijgepraat. Van de laatste trend in kunststof en geluiddempend glas, tot het regelen van de vergunning. Alles was mogelijk, echt maatwerk."

Modernste technologieën en premium materialen

"We konden zelfs onze zolder, voor en na de verbouwing, met virtual reality bekijken. Waanzinnig! Je merkt gewoon dat ze heel goed nadenken over hun dakkapellen. Een ijzersterke constructie, slimme waterafvoeren, hightech ventilatie en zo goed geïsoleerd dat het ons warmte bespaart, in plaats van warmte kost."

Aandacht voor details en innovatieve werkwijze

"Toen we hadden besloten wat we wilden, kwam de adviseur langs om alles in te meten en de laatste details door te nemen. Ze bouwen de dakkapel in de fabriek, onder ideale omstandigheden. Ook het plaatsen ging heel efficiënt. Al het afval nemen ze keurig mee terug."

Klaar voor de toekomst

"De kinderen krijgen nu allebei een eigen kamer en onze dochter is dolgelukkig. We hebben er zoveel meer wooncomfort bijgekregen. Zo hebben we niet alleen een investering gedaan in ons huis, maar ook in ons gezin."

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Laat u inspireren

Ervaar zelf de voordelen van een dakkapel in een vestiging bij u in de buurt.

Onze vestigingen