Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Wat zijn de mogelijkheden?

Maak uw wensen waar!

Afspraak maken

Een dakkapel volledig naar uw smaak

Dakkapellen heb je in vele vormen, maten en uitvoeringen. In een vestiging van Ruiter Dakkapellen vertellen onze adviseurs u alles over wat mogelijk is in uw specifieke situatie.

Voor elk type huis een andere oplossing

Een dakkapel is een inventief middel om uw zolder te vergroten. Wij ontwikkelen, produceren en plaatsen dakkapellen volledig in eigen beheer. Daardoor kunnen wij als geen ander een dakkapel op maat voor u bouwen die past bij uw wensen en de stijl van uw woning.

Uw dakkapel op maat gemaakt

Ruiter Dakkapellen levert uw dakkapel exact op maat. Op welke manier u ook ruimte wilt creëren op uw zolder; bij Ruiter bent u aan het juiste adres! Met een dakkapel creëert u meer licht en ruimte op zolder. Dit kan naast de traditionele dakkapel met een plat dak ook door middel van:

  • een dakkapel met een schuin pannendak;

  • een complete dakopbouw;

  • een nokverhoging;

  • of met een luxe zolderunit.

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Voor elke dakconstructie heeft Ruiter Dakkapellen een oplossing op maat die alle één belangrijk doel gemeen hebben: ze maken uw zolder lichter en ruimer. Daarnaast zijn alle dakkapellen geheel naar wens af te werken met accessoires als vensterbanken, ventilatieroosters, zonwerende rolluiken of screens, schuivende knieschotten en nog veel meer. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op en maak direct een afspraak in één van onze vestigingen.

Onze vestigingen