Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Wat is het resultaat?

Tover uw zolder om tot uw ideale ruimte!

Afspraak maken

Dakkapel voor en na

Gaat u investeren in een dakkapel? Natuurlijk bent u dan ook benieuwd naar het eindresultaat. In de vestigingen van Ruiter Dakkapellen kunt u diverse zolderoplossingen op ware grootte bewonderen. Ervaar direct hoeveel ruimte en licht een dakkapel oplevert. U ziet dus direct de voor en na situatie na het plaatsen van de dakkapel.

Wilt u van uw zolder een nuttige ruimte maken?

Met Ruiter Dakkapellen kunt u uw zolder verbouwen tot een ruime slaapkamer. Onze luxe dakkapellen zorgen voor meer licht en ruimte op uw zolder. Onze deskundige dakkapel adviseurs verbouwen uw zolder binnen één dag tot een riante slaapkamer.

Eenvoudig zolder verbouwen met een Ruiter dakkapel

Met Ruiter Dakkapellen is het eenvoudig uw zolder te laten verbouwen tot een slaapkamer. Wij beschikken over een grote fabriek waar de dakkapellen helemaal op maat worden gemaakt. Afhankelijk van uw voorkeur wordt de dakkapel van hout of kunststof vervaardigd. Behalve dat u uw zolder kunt verbouwen tot een luxe slaapkamer, kan de zolderruimte ook verbouwd worden tot kantoor aan huis. Dit bespaart u heel wat reistijd naar het werk en daarmee kosten. Uw zolder is nu uw kantoorruimte.

Dakkapel inmeten door dakkapel specialisten

Bestelt u een dakkapel bij Ruiter Dakkapellen, dan komt één van onze dakkapel specialisten de maten bij u opnemen. Zij maken dan een passende dakkapel offerte voor u op zodat u een beeld hebt van het totale kostenplaatje. Bekijk onze dakkapel modellen in onze dakkapel vestigingen.

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan een van de dakkapel vestigingen in Nederland en laat geheel vrijblijvend adviseren door de professionele dakkapel adviseurs. Vergeet de bouwtekeningen van uw woning en de foto’s niet. Dan kan er direct een dakkapel offerte op maat worden gemaakt.

Onze vestigingen