Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Wat is het resultaat?

Tover jouw zolder om tot de ideale ruimte!

Afspraak maken

Dakkapel voor en na

Ga je investeren in een dakkapel? Natuurlijk ben je dan ook benieuwd naar het eindresultaat. In de vestigingen van Ruiter Dakkapellen kun je diverse zolderoplossingen op ware grootte bewonderen. Ervaar direct hoeveel ruimte en licht een dakkapel oplevert. Je ziet dus direct de voor en na situatie na het plaatsen van de dakkapel.

Wil je van jouw zolder een nuttige ruimte maken?

Met Ruiter Dakkapellen kun je jouw zolder verbouwen tot een ruime slaapkamer. Onze luxe dakkapellen zorgen voor meer licht en ruimte op jouw zolder. Onze deskundige dakkapel adviseurs verbouwen jouw zolder binnen één dag tot een riante slaapkamer.

Eenvoudig zolder verbouwen met een Ruiter dakkapel

Met Ruiter Dakkapellen is het eenvoudig jouw zolder te laten verbouwen tot een slaapkamer. Wij beschikken over een grote fabriek waar de dakkapellen helemaal op maat worden gemaakt. Afhankelijk van jouw voorkeur wordt de dakkapel van hout of kunststof vervaardigd. Behalve dat je jouw zolder kunt verbouwen tot een luxe slaapkamer, kan de zolderruimte ook verbouwd worden tot kantoor aan huis. Dit bespaart je heel wat reistijd naar het werk en daarmee kosten. Jouw zolder is nu jouw kantoorruimte.

Dakkapel inmeten door dakkapel specialisten

Bestel je een dakkapel bij Ruiter Dakkapellen, dan komt één van onze dakkapel specialisten de maten bij je opnemen. Zij maken dan een passende dakkapel offerte voor je op zodat je een beeld hebt van het totale kostenplaatje. Bekijk onze dakkapel modellen in onze dakkapel vestigingen.

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Je wilt jouw dakkapel toch ook eerst zien, voordat je investeert?

Breng een bezoek aan een van de dakkapel vestigingen in Nederland en laat geheel vrijblijvend adviseren door de professionele dakkapel adviseurs. Vergeet de bouwtekeningen van jouw woning en de foto’s niet. Dan kan er direct een dakkapel offerte op maat worden gemaakt.

Onze vestigingen