Prefab dakkapel wordt gemaakt door Ruiter Dakkapellen in fabriek.

Hoe wordt een dakkapel gemaakt?

Onder ideale omstandigheden geproduceerd

Afspraak maken

Een dakkapel maken, hoe gaat dat in zijn werk?

Ruiter Dakkapellen heeft een eigen fabriek waar de dakkapellen onder ideale omstandigheden worden gefabriceerd. Alleen de beste materialen worden gebruikt en er wordt volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd.

Eigen dakkapel fabriek

Wij zijn niet alleen de dakkapel specialist maar ook de grootste dakkapellen producent van Nederland. Naast particuliere klanten produceren we ook voor zakelijke klanten als bouwbedrijven, corporaties en architecten. Onze dakkapellen worden pasklaar in eigen fabriek gebouwd. Zo houden we controle op de kwaliteit en zijn we niet afhankelijke van derden. In de jaren '90 hebben we de toon gezet met het prefabriceren van dakkapellen. Een verbetering van de kwaliteit doordat de dakkapel productie plaatsvindt onder de ideale omstandigheden van de fabriek. Bovendien kunnen we de productieprocessen goed stroomlijnen en efficienter maken waardoor we nog scherper in onze dakkapel prijs kunnen zijn.

Prefab dakkapellen

In de dakkapel fabriek worden geprefabriceerde dakkapellen geproduceerd. Kortweg een prefab dakkapellen. Een prefab dakkapel heeft vele voordelen ten opzichte van een opbouw dakkapel; een dakkapel die op het dak wordt opgebouwd.
 

  • hoog afwerkingsniveau

  • tijdwinst; binnen één dag geplaatst

  • geen overlast tijdens plaatsing

  • geen lekkages

  • nauwelijks afval

  • gunstige prijs

Prefabricage in de fabriek  

Iedere dakkapel wordt onder ideale omstandigheden geprefabriceerd in onze fabriek door ervaren vakmensen. Zo waarborgen wij de kwaliteit; iedere hoek is haaks, de robuuste, schroefloze verbindingen drogen op de juiste temperatuur, vrij van vet en vocht. De complete geprefabriceerde dakkapel wordt per telekraan op uw dak gehesen. Zo is kans op beschadigingen minimaal omdat er geen onhandig transport via trap of ladder plaats vindt.

Zorg voor milieu

Ruiter Dakkapellen heeft hart voor het milieu. Alle materialen worden met zorg geselecteerd. De houtsoorten zijn FSC® gecertificeerd of volgens duurzame kweek verbouwd en de kunststoffen zijn recyclebaar. In de dakkapel fabriek worden de afvalstromen gescheiden en gemonitord om een minimale belasting voor het milieu te realiseren.

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Laat u inspireren

Ervaar zelf de voordelen van een dakkapel in een showroom bij u in de buurt.

Onze vestigingen