Duurzame materialen Ruiter Dakkapellen.

De sterkste constructie

Hoe bouw je de dakkapel zo weerbestendig en sterk mogelijk?

Afspraak maken

De sterkste constructie

"Met kitesurfen laat ik me leiden door het weer, maar onze dakkapellen maken we juist totaal weersbestendig."

Dennis Groot werkt bij Ruiter dakkapellen en is verantwoordelijk voor de montage, de uitvoering en de complexere constructieve inmetingen. In zijn vrije tijd doet hij aan kitesurfen. In deze video laat hij ziet wat kitesurfen en dakkapellen met elkaar te maken hebben.

Veilig, weersbestendig en de beste klimaatbeheersing
"Ik ben eigenlijk mijn hele leven al bezig met de weerselementen. Ook in mijn werk. Bij Ruiter Dakkapellen richt ik me vooral op de constructie. Hoe bouw je de dakkapel zo weersbestendig en zo sterk mogelijk? Daar denken we goed over na. De constructie moet niet alleen sterk zijn, maar er ook goed uit zien, luchtdicht zijn en tegelijkertijd ventileren."

Uniek design
"Onze dakkapellen zijn toekomstbestendig. Ze voldoen aan de hoogste bouwkundige eisen, zonder dat dit gevolgen heeft voor de uitstraling. Ook duurzaamheid is voor ons belangrijk. Zo optimaliseren we bijvoorbeeld het materiaalgebruik, en reduceren we de afvalstromen."

Montage specialisten
"Een goede voorbereiding is het halve werk. We prefabriceren alles zo volledig mogelijk, zodat de montage op locatie snel en veilig verloopt."

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Laat u inspireren

Ervaar zelf de voordelen van een dakkapel in een showroom bij u in de buurt.

Onze vestigingen