Duurzame materialen Ruiter Dakkapellen.

Feiten & Fabels Ruiter Dakkapellen

Kan een dakkapel op elk dak worden geplaatst?

Afspraak maken

Feit of fabel? Een antwoord van de dakkapel specialist

Ruiter Dakkapellen is al bijna 40 jaar een echte dakkapel specialist. Doordat wij ons volledig toeleggen op het vervaardigen van dat ene product, kunnen wij kwaliteit garanderen. Logisch, want we doen immers niet anders. Alle dakkapellen worden in eigen fabriek met de grootste zorg op maat gemaakt, volledig volgens uw wensen.

Gratis dakkapel offerte bij Ruiter Dakkapellen

Heeft u al een idee hoe uw droomzolder eruit gaat zien met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen, maar heeft u nog geen idee hoe het kostenplaatje er uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een dakkapel offerte aan bij Ruiter Dakkapellen. Ga langs in één van onze showrooms of vraag de offerte direct online aan.

Passende dakkapel offerte

In onze dakkapel showrooms verspreid over het hele land, staan professionele specialisten klaar voor een vrijblijvend advies. Aan de hand van uw persoonlijke wensen kijken we welk dakkapel model en welke opties voor u geschikt zijn. U kunt het advies thuis nog eens rustig nalezen in de uitgebreide offerte. Vergeet voor het opmaken van de offerte niet de bouwtekeningen en foto’s van uw woning mee te nemen! Met deze informatie kunnen onze specialisten echt een offerte op maat opstellen.

Van dakkapel offerte naar dakkapel plaatsing

Na goedkeuring van de offerte komen wij bij u langs om de dakkapel in te meten voor de exacte maten. Samen zetten we de puntjes op de "i". Wanneer alles naar wens is, gaat onze ontwerp afdeling aan de slag. Zij maken een maatvaste ontwerptekening die u alvast een beeld geeft van uw dakkapel met de gekozen opties. De ontwerptekening gaat tevens naar de fabriek waar uw dakkapel precies op maat wordt gemaakt door onze vakkundige monteurs. Plaatsing gebeurt binnen één werkdag en wij laten geen afval van de dakkapel voor u achter.

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

U bent van harte welkom bij Ruiter Dakkapellen

Wij heten u van harte welkom in de dakkapel showrooms van Ruiter Dakkapellen. Hier wordt u hartelijk ontvangen door ons deskundige personeel. Bovendien doet u tal van dakkapel ideeën op om uw zolder volledig te veranderen. De kinderen meegenomen? Geen nood! Ze kunnen zich naar hartenlust vermaken in de kinderspeelhoek.

Onze vestigingen