Duurzame materialen Ruiter Dakkapellen.

De mooiste materialen

We kiezen voor kwaliteit én duurzaamheid

Afspraak maken

De mooiste materialen

"Als ik muziek maak, houd ik van improviseren. Bij onze dakkapellen is er echter geen ruimte voor improvisatie. En zo hoort het ook."

De grootste passie van Frank Niemans, adviseur bij Ruiter Dakkapellen, is muziek. Hij bouwt zijn eigen gitaren. In deze video vertelt hij over zijn passie en wat dat te maken heeft met zijn werk bij Ruiter Dakkapellen.

Aandacht voor details

"Als ik mijn gitaren bouw, doe ik alles met de hand, want ik vind werken met hout fantastisch. Bij Ruiter Dakkapellen is het eigenlijk niet anders. Daar denken we ook heel goed na over welke houtsoorten we gebruiken. Alle details zijn daarbij belangrijk. We kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid en gebruiken alleen het beste hout, hout dat echt jarenlang mee gaat."

Duurzame materialen, minimaal onderhoud 

"Dat geldt ook voor onze kunststof dakkapellen. Kunststof heeft zich de laatste jaren ontzetten doorontwikkeld. Zowel kwalitatief als esthetisch. Het is duurzaam, omdat het weinig onderhoud nodig heeft, lang mee gaat en recyclebaar is."

Ruimste keuzemogelijkheden

"Voor de constructie van de dakkapel gebruiken we hout, voor de kozijnen en de buitenbekleding kunt je kiezen uit hout, kunststof of aluminium. We combineren echte ambacht, met de modernste technologieën."

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Laat u inspireren

Ervaar zelf de voordelen van een dakkapel in een vestiging bij u in de buurt.

Onze vestigingen