Dakkapel vervangen in kinderkamer. Witte dakkapel.

Hoe creëer ik zoveel mogelijk ruimte?

Dakkapel of dakopbouw?

Afspraak maken

Zo veel mogelijk ruimte, hoe doe je dat?

Met een dakkapel op dakopbouw creëert u die ruime droom-zolderetage. Voor elke woning heeft Ruiter Dakkapellen een passende oplossing. Jarenlang extra woonplezier en waardevermeerdering van uw woning, dat wilt u toch ook!

Ruiter dakkapel voor meer woongenot

Wilt u van uw zolderruimte een heerlijke woonruimte maken? Door een dakkapel te plaatsen creëert u meer ruimte en meer licht. Ruiter Dakkapellen heeft zich al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het verbouwen van een zolderruimte. Als marktleider in dakkapellen bieden wij producten van topkwaliteit.

Gegarandeerd goed

Ruiter Dakkapellen beschikt over een uitgebreid assortiment dakkapellen en accessoires om uw zolderruimte meer woonkwaliteit te bieden. Omdat wij de ontwikkeling en productie van de dakkapellen in eigen beheer hebben, kunnen wij op elke wens inspelen. Wij maken uitsluitend gebruik van A-kwaliteit dakkapel materialen die een lange levensduur van uw zolderruimte garanderen. Een dakkapel van Ruiter Dakkapellen is vernieuwend, innovatief en betrouwbaar. Enkele modellen zijn:

• Ruiter Dakkapel Kunststof – volkern plaat
• Ruiter Dakkapel Kunststof – rabat- en boeidelen
• Ruiter Dakkapel Hout
• Ruiter Dakkapel met plat dak
• Ruiter Dakkapel met schuin pannendak

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Deskundig dakkapel advies

Ruiter heeft dakkapel vestigingen door het hele land. Laat u overtuigen van de dakkapel mogelijkheden door de vele getoonde dakkapel modellen op ware grootte. Onze dakkapel adviseurs staan altijd voor u klaar bij het maken van de juiste keuze. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel!

Onze vestigingen