Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Verholen goot

En andere opties voor hemelwaterafvoer

Afspraak maken

Standaard wordt regenwater afgevoerd via een regenbuis, in combinatie met loodslab, aan de zijkant van de dakkapel. Daarnaast zijn er echter nog twee varianten voor een luxere afwerking van de dakkapel.

Wat zijn de opties?

Afvoer van regenwater

Afspraak maken
Verholen goot dakkapel.

Afvoer d.m.v. regenbuis

Standaard wordt het hemelwater afgevoerd door middel van een regenbuis aan de zijkant van de dakkapel. Dit is het geval bij ons model 'Klassiek'. Het loodslab aan de zijkant van de dakkapel zorgt voor een juiste afvoer van het water langs de dakkapel.

Verholen goot dakkapel

Dakkapel met verholen goot

Een verholen goot ligt verborgen (verholen) onder de dakpannen, langs de zijwangen van de dakkapel. Een verholen goot heeft met name esthetische voordelen, want er is geen loodslab nodig aan de zijkanten van de dakkapel. Een verholen goot geeft daardoor een luxe uitstraling aan uw dakkapel.

Voordelen verholen goot

  • Bescherming tegen stuifsneeuw en dooiwater

  • Geeft uw dakkapel een luxe uitstraling

  • Een mooiere oplossing dan een loodslab

Verholen goot grijze dakkapel

Geïntegreerd aan de voorzijde van de dakkapel

Bij onze nieuwe types dakkapellen, het type Modern, hebben wij de afvoer van het hemelwater geïntegreerd, en volledig uit het zicht weggewerkt, aan de voorzijde van de dakkapel. De afvoer van het water zit bij het model Modern achter de fronten weggewerkt.

Een uitstekende regenbuis aan de zijkant van de dakkapel zijn hierbij overbodig geworden. Hierdoor krijgt uw dakkapel een luxere en moderne uitstraling.

Maak een afspraak in onze vestiging

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis adviesgesprek en offerte in onze vestiging. Liever eerst online voorbereiden via een prijslijst, voorbeeldoffertes en een stappenplan? Dat kan ook!

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Objectief advies in onze Ruiter Dakkapellen vestigingen

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden, adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Onze vestigingen