Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Ik wil een dakkapel, mag dat zomaar?

Wat zijn de richtlijnen?

Afspraak maken

Dakkapel richtlijnen, hoe werkt het?

Mag ik zomaar een dakkapel plaatsen? Een vraag die vaak opkomt bij mensen tijdens hun zoektocht naar de beste zolderoplossing. Natuurlijk weet Ruiter Dakkapellen, als dakkapel specialist, alles over de richtlijnen die gelden en vergunningsvrij bouwen. Wij helpen u ook met een eventuele vergunningsaanvraag!

Direct advies op maat

In de vestigingen kunt u direct terecht voor een persoonlijk advies voor uw dakkapel of dakopbouw. Onze professionele adviseurs staan voor u klaar en gaan verder dan een dakkapel advies. Wij denken met u mee over de ideale indeling van de zolder, behoud van een solide dakcontructie en het eventuele vergunningstraject. U krijgt geheel vrijblijvend een offerte mee zodat u thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. Voordat de dakkapel in productie wordt genomen, komen wij altijd nog bij u thuis voor een nauwkeurige inmeting. Zo weet u zeker dat het goed is!

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Afspraak dakkapel adviseur

In de vestigingen kunt u de mogelijkheden, modellen en opties direct met eigen ogen zien én op ware grootte ervaren. Dat is een zeer groot pluspunt van de dakkapel vestigingen waar u uw voordeel mee kunt doen. Alle adviseurs van Ruiter Dakkapellen hebben goede bouwkundige kennis waardoor u in één bezoek een compleet advies ontvangt. Klik hier om een afspraak met de dakkapel adviseur te maken.

Onze vestigingen