Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Hoe wordt een dakkapel geplaatst?

Snel en vakkundig door ervaren monteurs

Afspraak maken

Plaatsing dakkapel in beeld gebracht

Een dakkapel van Ruiter wordt binnen 1 dag geplaatst. Dat is fijn, want zo heeft u er bijna geen overlast van. De dag van plaatsing wordt tot in de puntjes voorbereid. Transport, hijsen, afval afvoeren, dakkapel afwerking; alles loopt op rolletjes en wordt met zorg voor u uitgevoerd.

Een dakkapel plaatsen hoeft niet zo veel te kosten als u denkt

U zou graag een dakkapel willen plaatsen, maar de kosten zijn een sta-in-de-weg? Ruiter Dakkapellen biedt de meest voordelige prijzen, waardoor de kosten voor het plaatsen van uw dakkapel reuze zullen meevallen.
Aan de hand van uw wensen geven wij u al snel door wat het u gaat kosten om een Ruiter dakkapel te plaatsen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen zorgen over bouwoverlast

Ruiter Dakkapellen heeft ook aan bouwoverlast gedacht. U hoeft zich daarover geen zorgen te maken want ons team werkt snel en vakkundig. Uw prefab dakkapel wordt snel en vakkundig geplaatst met onze eigen hijskraan. Zo staat de dakkapel binnen 1 dag compleet op uw dak en bezorgen wij u de minste overlast.

Waardevaste investering

Bij ons kunt u tegen de laagste kosten uw dakkapel plaatsen. Voor wij een passende offerte maken, komen wij bij u inmeten. Op die manier hebben wij de exacte maten voor het vervaardigen van uw dakkapel in onze eigen fabriek. Door de plaatsing van een dakkapel vergroot u de leefruimte. De waarde van uw huis stijgt hierdoor minimaal met de kosten van de dakkapel.

Overtuig u van onze lage kosten voor het plaatsen van een dakkapel en vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Laat u inspireren

Ervaar zelf de voordelen van een dakkapel in een showroom bij u in de buurt.

Onze vestigingen