Dakkapel_achter_2_1530x1026-1652363067.png

Hoe kiest u de juiste dakkapel?

Afspraak maken

Hoe kiest u de juiste dakkapel op maat?

Dakkapel kiezen? Kom naar de showroom van Ruiter Dakkapellen en zie direct waarin u investeert! U kunt diverse dakkapellen op ware grootte met elkaar vergelijken. Onze adviseurs staan voor u klaar en geven u een professioneel advies op maat.

Direct advies op maat

In de showroom kunt u direct terecht voor een persoonlijk advies voor uw dakkapel of dakopbouw. Onze professionele adviseurs staan voor u klaar en gaan verder dan een dakkapel advies. Wij denken met u mee over de ideale indeling van de zolder, behoud van een solide dakcontructie en het eventuele vergunningstraject. U krijgt geheel vrijblijvend een offerte mee zodat u thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. Voordat de dakkapel in productie wordt genomen, komen wij altijd nog bij u thuis voor een nauwkeurige inmeting. Zo weet u zeker dat het goed is! 

Dakkapellenwand-Eemnes.jpg

Afspraak dakkapel adviseur

In de showroom kunt u de mogelijkheden, modellen en opties direct met eigen ogen zien én op ware grootte ervaren. Dat is een zeer groot pluspunt van de dakkapel showroom waar u uw voordeel mee kunt doen. Uiteraard is het mogelijk dat u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in één van onze showrooms. In dat geval komen wij direct bij u langs. Alle adviseurs van Ruiter Dakkapellen hebben goede bouwkundige kennis waardoor u in één bezoek een compleet advies ontvangt. Klik hier om een afspraak met de dakkapel adviseur te maken.

Onze vestigingen