Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Een investering in de woning (UT)

Van mijn dakkapel investering geniet ik nu én straks

Investering in een dakkapel

Een fijne prijs in de loterij, een financiële meevaller, het jaarlijkse vakantiegeld: maar al te vaak is het geld al uitgegeven voordat je er erg in hebt. Zonde, toch? Ruud investeerde een onverwachte extra in een dakkapel voor zijn woning. ”Van die investering geniet ik nu én straks.”

Vakantiegeld

Ruud (37): “Mijn vakantiegeld werd gestort en mijn spaarloon was ook al vrijgekomen”, vertelt Ruud van Hoog uit Nieuwegein. “Tezamen was dat een aardig bedrag. Ik wilde er iets mee doen waar ik direct maar ook op langere termijn plezier van zou hebben. Ik dacht al aan een investering in het huis, toen mijn vrouw Nelleke een dakkapel opperde. Dat was precies de bestemming ik zocht. We genieten nu al van het wooncomfort dankzij de ruimte, én van een goed geïsoleerde zolder! Dat gaat ons jaarlijks heel wat kosten besparen. Verder is de dakkapel 10 jaar onderhoudsvrij: ideaal dus. En mochten we dit huis ooit verkopen, dan hebben die extra meters ook weer een meerwaarde.”

 

Dakkapel plaatsing zo gepiept

De dakkapel van Ruud en Nelleke wordt over enkele weken geplaatst. Ze zien er totaal niet tegenop.

“De monteurs klaren de klus binnen één dag. We weten al precies hoe onze nieuwe slaap- en computerruimte eruit gaat zien, dus ook dat werk is zo gepiept. Ik weet zeker dat we nog heel lang plezier hebben van deze investering!”

 

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat geheel vrijblijvend een dakkapel offerte opmaken passend bij uw persoonlijke wensen.