Dakrenovatie, plaatsing dakkapellen Heemskerk door Ruiter Dakkapellen.

Dakrenovatie Heemskerk

Dakkapellen met zinken buitenbekleding

Opdrachtgever

Van Lith Bouwbedrijf B.V.

Project

Dakrenovatie 152 woningen Componistenbuurt Heemskerk

Projectspecificatie            

40 dakkapellen vervangen door prefab dakkapellen met zinken buitenbekleding

Locatie

Componistenbuurt Heemskerk

Periode

september - december 2013

 

Totale dakrenovatie Heemskerk

Ruiter Dakkapellen is ingeschakeld door Van Lith Bouwbedrijf om in de Componistenbuurt 40 slecht geïsoleerde en sterk verouderde dakkapellen te vervangen. Woningeigenaar WOONopMAAT heeft gekozen voor duurzame en onderhoudsvrije dakkapellen. Productie en ontwerp is uitgevoerd volgens specificaties van Meijran Partners Architecten. Het vervangen van deze dakkapellen is slechts een onderdeel van een totale dakrenovatie opdracht.

Dakkapellen met zinken buitenbekleding

De duurzame en onderhoudsvrije prefab dakkapellen van Ruiter worden uitgevoerd met een terugliggend kunststof K-Vision kozijn en volledig 1.1 mm zinken buitenbekleding. Hemelwaterafvoer middels verholen goten. De geïsoleerde sandwichconstructie van de dakkapellen staat garant voor een luchtdichte dakkapel met RC-waarde van 3,5 m2 K/W.

Plaasting

Gedurende de looptijd van het project worden 2 dakkapellen per dag geplaatst in bewoonde toestand, inclusief aftimmering aan de binnenzijde.

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Witte ruime dakkapel kinderkamer, kind spelend met ballenbak.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren