Dakkapel onderhoud Noordwijk, buitenaanzicht zwarte en witte dakkapellen

Onderhoud Noordwijkse Woningstichting

75 onderhoudsarme dakkapellen van kunststof


Opdrachtgever

Noordwijkse Woningstichting

Project

grootschalig onderhoud 75 eengezinswoningen

Projectspecificatie            

75 dakkapellen vervangen voor onderhoudsarme dakkapellen

Locatie

Duinpark in Noordwijk

Periode

juni 2013 - mei 2014

 

Reduceren onderhoudskosten

Ruiter Dakkapellen Zakelijk heeft voor de Noordwijkse Woningstichting een groot onderhoudsproject uitgevoerd. 75 houten dakkapellen in de wijk Duinpark zijn vervangen door onderhoudsarme dakkapellen van kunststof. De hoge onderhoudskosten deed de Woningstichting besluiten tot het vervangen van de verouderde dakkapellen. Hoge kosten die te wijten waren aan het voortdurende onderhoud van het hout en de steeds strengere regelgeving op het gebied van veiligheid tijdens de werkzaamheden.

Investeren voor de toekomst

Met het oog op de toekomst besloot de Noordwijkse Woningstichting te investeren in onderhoudsarme dakkapellen van kunststof met een hoge isolatiewaarde. De volkern kunststof bekleding en kunststof kozijnen zijn kleurvast en extreem weersbestendig. Onderhoud aan deze duurzame dakkapellen bestaat slechts uit een periodieke inspectie en eenvoudig reinigen met water. Door de keuze van een antracietgrijze kleurstelling is optredende vervuiling niet direct zichtbaar en kregen de woningen bovendien een moderne allure.

Tevreden huurders

Tijdens het onderhoud stond het belang van de huurders voorop. Dat betekende minimale overlast tijdens de werkzaamheden en verbeterd wooncomfort erna. Naderhand hield Ruiter Dakkapellen Zakelijk een enquête onder de huurders. Belangrijk voor zowel Ruiter Dakkapellen als de Noordwijkse Woningstichting. De formulieren over de informatievoorziening, uitvoering van de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat werden door maar liefst 53% van alle huishoudens teruggestuurd.

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Witte ruime dakkapel kinderkamer, kind spelend met ballenbak.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren