Ruiter Dakkapellen project Vidomes Voorburg

Project Voorburg Woningcorporatie Vidomes

Dakkapellen met zeer hoge isolatiewaarde

Opdrachtgever

Woningcorporatie Vidomes / Van der Speld aannemers Gouda

Project

Renovatie van 56 woningen in Voorburg

Projectspecificatie            

Vervangen 56 dakkapellen

Locatie

Voorburg

Periode

Juli 2012

56 dakkapellen voor Vidomes in Voorburg

In oktober is begonnen met de grootschalig verbouwing van de woningen aan de Veenkade en omgeving in de plaats Voorburg. Van de in totaal 56 woningen zijn er niet twee hetzelfde. De woningen staan er al tachtig jaar en hebben in de tijd verschillende bewoners gehad, ieder met eigen wensen. De woningen worden grondig gerenoveerd en voorzien van nieuwe dakkapellen. De karakteristieke uitstraling van de 80 jaar oude arbeiderswoningen is doorgevoerd in de nieuwe dakkapellen; de dakkapellen zijn uitvoert in duurzaam red cedar hout met een fraaie zinken zijwangen en kraal.

Isolatiewaarde

De oude dakkapellen vervangen door de Ruiter Dakkapellen met een hoge isolatiewaarde (RC-waard 3,5). In combinatie met de dak- en vloerisolatie is het een energiebesparende ingreep. In de zomer van 2012 moeten alle renovatiewerkzaamheden zijn afgerond. 

Ruiter Dakkapellen ideale partner bij grootschalige renovatie

Met ca 18.000 woningen is Woningcorporatie Vidomes een belangrijke speler op de woningmarkt in Zuid-Holland. Sterk kwaliteit- en klantgericht. Zo heeft Vidomes onder andere voor al haar vestigingen het KWH-huurlabel* verworven. Vidomes wil tevens bijdragen aan de kwaliteitsverbetering in wijken. Vidomes kent relatief veel cliënten die huurtoeslag ontvangen. De primaire aandachtsgroep omvat dan ook huurders uit de lagere en modale inkomensgroepen.
 

* Het KWH-huurlabel is een meetinstrument voor woningcorporaties.
Het geeft aan in hoeverre het verhuurproces op vitale punten voldoet aan de verwachtingen van de cliënten van een woningcorporatie. Het KWH-huurlabel is daarmee een belangrijke graadmeter die prestaties objectief vastlegt.

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren