Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Dakkapel Nieuwegein (UT)

Samen met mijn buren!

In één moeite geproduceerd en geplaatst

De familie Kragten uit Nieuwegein heeft samen met de buren een nieuwe dakkapel laten plaatsen. De verouderde, tochtige dakkapel werd vervangen door een goed geïsoleerde dakkapel van duurzaam en onderhoudsvrij kunststof. Door gezamelijke keuzes konden de dakkapellen in één moeite worden aangevraagd bij de gemeente, geproduceerd en geplaatst. Het resultaat is een mooi en evenwichtig beeld en een super deluxe zolderverdieping! En de oude dakkapel? Die hebben de monteurs met het bouwafval gelijk afgevoerd. Opgeruimd staat netjes!

Niets dan lof voor dakkapel monteurs

Toos Kragten: "Zojuist zijn de werkzaamheden van de nieuwe dakkapel afgerond en zijn mijn buren en ik de trotse 'eigenaren' geworden van een mooie dakkapel. Wij zijn heel blij met dit beetje luxe in onze woning. Een geïsoleerde dakkapel, met rooster, een raam dat op 2 manieren is open te zetten en de luxe van het kunststof kozijn. Ongekend en heerlijk! Over de werknemers van Ruiter Dakkapellen niets dan lof. Keurige mensen die hard hebben gewerkt! Heel hartelijk dank! "

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en profiteer van de vakkundigheid van meer dan 40 jaar ervaring. Onze dakkapel specialisten staan voor u klaar met een vrijblijvend dakkapel advies op maat.