Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Alles over onderhoud en garantie

Een Ruiter dakkapel geeft jaren extra woonplezier. Om de levensduur van jouw dakkapel te verlengen is onderhoud aan te raden. Op deze pagina vind je tips en meer informatie over onderhoud, mogelijke problemen en oplossingen.

Je hebt 10 jaar garantie op jouw dakkapel. Op de constructie, dak, kozijn en buitenbekleding van de dakkapel krijg je 10 jaar garantie. Daarnaast krijg je ook garantie op andere onderdelen van de dakkapel. Voor een aantal onderdelen volgen wij de garantietermijnen van de leveranciers.

In ons bijna 50 jarig bestaan zijn onze garantievoorwaarden wel eens veranderd. Wil je weten welke garantievoorwaarden op jou als bestaande klant van toepassing zijn? Controleer dan de voorwaarden die je bij aanschaf van jouw dakkapel hebt ontvangen. Bij twijfel kun je contact opnemen met onze serviceafdeling via [email protected]

Garantie
Voorbereiden kopen dakkapel

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over garantie, onderhoud of nazorg? Of heb je een vraag over een heel ander onderwerp?

Wellicht vind je het antwoord hier:

Veelgestelde vragen

Handleidingen

Jouw dakkapel is met zorg samengesteld uit kwalitatieve materialen uit eigen productie en van zorgvuldig selecteerde leveranciers. Ieder dakkapel is volledig op maat gemaakt, waardoor heb benodigde onderhoud en mogelijke problemen per dakkapel verschillen. Onderstaand vind je handleidingen per onderdeel, tips voor onderhoud en gebruik.

Kantoor Ruiter Dakkapellen, binnenaanzicht.

Contact met Nazorg

De afdeling Nazorg zorgt dat je een tevreden klant blijft. De dag na oplevering of zelfs vele jaren later. Met een Ruiter dakkapel beloven wij je jarenlang extra wooncomfort. Heb je een vraag over gebruik, onderhoud of een schademelding? Vul dan het serviceformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Serviceformulier